چه نوع رستورانی راهاندازی کنیم
اگر قصد راه اندازی رستوران با بالاترین بازدهی را دارید، حتما این سوال برای شما پیش آمده که چه نوع رستورانی راه اندازی کنیم؟ تعیین نوع رستوران دلخواه شما، ویژگیهایی چون مفهوم، برند، منو غذایی و به طور کلی استراتژیهای کسب و کارتان را تحت تأثیر قرار خواهد داد. بر اساس نوع سرویس و خدماتی که رستوران به مشتریان ارائه میدهد میتوان رستوران ها را به انواع مختلف تقسیم کرد.
راه اندازی رستوران سنتی
این دسته از رستوران ها غذاهای محبوب مانند چلوکباب، جوجه کباب، ماهیچه و … را سرومیکنند و معمولا تغییر چندانی در منو غذایی ندارند و در تمامی فصول غذاهای مشخصی سرو میکنند و میتوانند برای برگزاری مراسم ها و جشن ها انتخاب خوبی باشند.
راه اندازی رستوران محلی
رستوران های محلی در بین خانواده ها محبوبیت زیادی دارند و علت محبوبیت این رستوران ها سرو غذاهای محلی استان های مختلف میباشد. رستوران های محلی در شهرهای بزرگ میتواند نشان دهنده فرهنگ غذایی آن استان باشد یعنی مردم آن استان دارای فرهنگ و عادات غذایی خاصی هستند.
راه اندازی فست فود
فست فود ها پرمخاطب ترین انواع رستوران ها میباشند که تمرکز اصلی آنها بر تحویل سریع غذا میباشد. علاوه بر این عواملی مانند: قیمت های مقرون به صرفه، وجود شعب فراوان و امکان تحویل غذا به صورت آنلاین باعث شده اند که فست فود به یکی از انتخاب های اصلی در بین افراد باشد، به طوری که حتی افرادی که زمان کافی برای آشپزی ندارند ترجیح می دهند از غذاهای فست فود استفاده کنند.
راه اندازی بوفه رستوران
بوفه رستوران ها به مشتری اجازه میدهند بطور سفارشی غذای خود را انتخاب کنند و یکی از جالبترین انواع رستوران میباشد که ویژگی هایی مانند: انتخاب مواد غذایی توسط مشتری، آماده بودن غذا قبل از ورود مهمانان، تنوع بالا در انتخاب انواع غذاها، سالاد، پیش غذا، نوشیدنی و …، را دارد. منوی بوفه معمولاً در اماکنی با تعداد بالای میهمان مانند هتلها یا رستورانهای پر رفت و آمد استفادهمیشود.
راه اندازی رستوران های سیار و غرفه های غذا
کامیون و غرفه های غذایی از جذاب ترین انواع رستوران ها میباشد و برای افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار جدید دارند انتخاب مناسبی میباشد زیرا هزینه اولیه کمتری نسبت به دیگر رستوران ها دارد و از ویژگی های آن میشود به منوی کوچک، قابل راه اندازی درخیابان، نمایشگاه ها و … اشاره کرد.
راه اندازی رستوران بیرون بر
این رستوران ها بصورت حضوری فعالیت ندارند و عمده فعالیت آنها بصورت مجازی میباشد و تمرکز بر روی کیفیت غذا میباشد. از ویژگی های رستوران های بیرون بر میتوان به: ارائه منوهای اقتصادی و متنوع، حمل رایگان غذا در محدوده و قیمت پایین در مناطق نزدیک به شعبه و مجهز بودن به هات باکس برای حمل غذا و گرم نگهداشتن آن اشاره کرد.
جمع بندی
رستوران های امروزی به سبکهای معرفی شده محدود نیستند و هر روزه ایدههای جدید افراد، منجر به تغییر ویژگیهای آنها خواهد شد. آنچه که اهمیت دارد، شناخت دقیق بازار مشتریان شما و بهترین روش ارائه خدمات به آنهاست. زیرا مطابقت سبک رستوران با نیاز مشتریان و پاسخگویی اصولی به آنها منجر به جلب مشتریان بیشتر و افزایش درآمدزایی شما میشود.
دیدگاهتان را بنویسید