انتخاب پرسنل مناسب برای رستوران
انتخاب پرسنل یکی از مراحل مهم در افتتاح رستوران به شمار میرود و ممکن است کمی سخت به نظر بیاید اما در نهایت این انتخاب هوشمندانه میتواند به موفقیت رستوران منجر شود. توجه به برخی نکات در فرآیند استخدام به شما کمک میکند تا انتخاب بهتری داشته باشید.
آگهی فرصت شغلی
برای جذب نیروی کار روش های مختلفی مانند: سایت های استخدامی، شبکه های اجتماعی، پخش تراکت و … وجود دارد که با نوشتن شرح شغلی افراد به طور دقیق مسئولیت ها و مهارت ها و تجربیات لازم را میتوانید مشخص کنید. این موضوع به متقاضیان استخدام در رستوران کمک میکند توانایی های خود را با شرایط کار بسنجند.
داشتن تجربه
داشتن تجربه و کار در رستوران برای شخص متقاضی امتیاز بزرگی به شمار میرود چرا که با شرایط و حجم کار رستوران و قوانین مربوط به آن آشنایی دارد.
مصاحبه با متقاضیان
بعد از دریافت رزومه کتبی و دریافت اطلاعات در مورد سطح تحصیلات و سوابق شغلی شما میتوانید با تعیین وقت مصاحبه به صورت حضوری با رفتار و شخصیت فرد متقاضی آشنا شوید که این کار نیازمند آماده کردن سوالات مصاحبه میباشد.
توانایی کار تیمی
داشتن روحیه کار تیمی یکی از دلایل موفقیت رستوران است، علاوه بر این ایجاد فضای شاد و صمیمی بین کارکنان باعث ایجاد انگیزه برای ادامه کار میشود افرادی که در رستوران مشغول به کار هستند باید دارای روحیه انعطاف پذیر باشند و توانایی لازم برای انجام کار گروهی را داشته باشند.
علاقه به صنعت غذا و مهمان داری
یکی از شاخصه های مهم برای استخدام پرسنل رستوران علاقه مند بودن به این رشته و صنعت است پس باید به دنبال افرادی باشید که علاقه زیاد و واقعی به خدمت رسانی به مشتریان دارند.
تعیین مسئولیت کارکنان
مدیریت رستوران باید انتظارات خود از کارکنان را بصورت دقیق مشخص کند و دستورالعمل های جداگانه برای هر شغل در نظر بگیرد و در صورت نیاز برای پرسنل جدید برنامه ی آموزشی تدارک دیده شود.
تعیین میزان حقوق و مزایا
یکی از مواردی که قبل از استخدام باید درمورد آن صحبت شود حقوق و مزایای کارکنان میباشد. مدیر رستوران باید با توجه به موقعیت شغلی افراد سقف حقوق دریافتی مزایا را برای آنان مشخص نماید.
ارتباط مناسب با مشتریان
پرسنل رستوران ارتباط مستقیمی با مشتریان دارند از این رو برخورد مناسب پرسنل با مشتریان را نباید در موفقیت رستوران نادیده گرفت.
تعیین بودجه برای استخدام پرسنل
برای استخدام پرسنل جدید باید بودجه ای در نظر گرفته شود و از ابتدای کار باید مشخص شود که توانایی پرداخت چه میزان حقوق و مزایا به پرسنل را دارید.
تعداد پرسنل
با توجه به نوع رستوران باید مشخص کنید چه تعداد پرسنل و با چه موقعیت شغلی نیاز دارید. این نیاز با توجه به محیط رستوران و ظرفیت پخت غذا و ظرفیت پذیرش مشتری و موارد دیگر تعیین میشود.
آموزش پرسنل
یکی از مراحل مهم پس از استخدام، آموزش پرسنل میباشد که اگر به درستی صورت نگیرد منجر به خسارت مالی و اعتباری میشود. آموزش اصولی و مناسب میتواند یک کارمند مبتدی را به نیروی خبره تبدیل کند.
جمع بندی
کارکنان رستوران چهره کسب و کار شما هستند و میتوانند نقش بسیار مهمی در پیشرفت رستوران شما و جذب مشتری داشته باشند بنابراین باید دقت لازم در مراحل استخدام آنها صورت گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید