تجهیزات رستوران و نحوه خرید آن
برای راه اندازی رستوران تجهیزات زیادی لازم است و این تجهیزات با توجه به نوع رستوران، منوی غذا و فضای رستوران متفاوت خواهد بود. تجهیزات آشپزخانه رستوران از جمله مهمترین عواملی هستند که بر کیفیت و سرعت پخت غذا تأثیر میگذارند. انتخاب تجهیزات مناسب و باکیفیت میتواند به افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای آشپزخانه کمک کند. خرید وسایل رستوران هزینه بر و زمان بر است و در نتیجه بهتر است تمام تلاشتان را بکنید تا بهترین و مناسب ترین انتخاب را داشته باشید.
تجهیزات پخت غذای رستوران
اجاق گاز رومیزی صنعتی، اجاق گاز صنعتی گرمکن دار، اجاق گاز پلوپز زمینی، دم کن برنج، پاتیل خیساندن برنج، دستگاه سرخ کن سیب زمینی، کباب پز، تابه گردان، کباب پز تابشی صنعتی، گریل و گریدل و …. بسیاری از تجهیزات کوچک و بزرگ دیگر که با توجه به فعالیت هر رستوران انتخاب می شوند.
تجهیزات آماده سازی غذا
میز کار برای خمیر و وردنه، میز مخصوص برای کباب کشی، میز دورچین، دستگاه خمیرگیر و میکسر، اسلایسر صنعتی، میز سالاد بار، میز کار استیل، اره استخوان بر، چرخ گوشت صنعتی بزرگ و … برخی از لوازم ضروری در رستوران هستند که توسط مشتری دیده نمی شوند ولی کیفیت کاری رستوران را تحت تاثیر قرار می دهند.
تجهیزات برودتی رستوران
تجهیزات حرارتی و برودتی در رستوران مهم ترین نقش در نگهداری مواد غذایی و حفظ مواد اولیه را دارند فریزر، یخچال صنعتی، گرمخانه غذا و گرمخانه ویترین دار شیشه ای برخی از تجهیزات رستوران هستند که حتما باید در هر رستورانی وجود داشته باشند. بدون این تجهیزات نمی توان خدمت رسانی مطلوبی انجام داد.
تجهیزات نظافتی و شست و شوی رستوران
وان شستشوی استیل، کابینت دیواری، کابینت آبچکان، سینک ظرفشویی صنعتی، ترولی آب چکان، ماشین ظرفشویی صنعتی و دیگر تجهیزات مشابه، در هر رستوران فعالی وجود دارند. علاوه بر آن تجهیزات تمیز کننده و نظافتی برای شستشوی کف و آشپزخانه نیز می بایست از بهترین لوازم انتخاب شوند. نادیده گرفتن نظافت در رستوران به منزله نابودی کسب و کار رستوران داری است. اداره رستوران مسئولیت بزرگی است که با سلامت مشتری در ارتباط است. پخت غذای با کیفیت، استفاده از مواد اولیه سالم، نگهداری اصولی مواد غذایی خام و پخته شده همگی در گرو شستشوی ابزار کار و لوازم مصرفی است. نظافت رستوران و تجهیزات رستوران بخش مهمی از یک کار پر مسئولیت است.
کیفیت تجهیزات رستوران
خرید تجهیزات غیر استاندارد و یا بی کیفیت به نفع کسب و کارتان نیست و به زودی باید تجهیزات را نوسازی کنید. بهتر است از یک برند معتبر و شناخته شده همه تجهیزات را خریداری کنید. اغلب برندهای معتبر دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند و می توانند تعمیرات احتمالی را بر عهده بگیرند.
تولید کننده مطمئن
خرید های خود را از یک تولید کننده مطمئن و معتبر انجام دهید. با این کار میتوانید در طولانی مدت، از تخفیفات و شرایط پرداخت بهتر استفاده کنید.
جمع بندی
رستورانها با آمادهسازی غذا و درنتیجه به صورت مستقیم با سلامت افراد سروکار دارند. خرید تجهیزات رستوران مناسب باعث میشود بهداشت، نظم، خدماترسانی و رضایت مشتریان به بالاترین سطح برسد
دیدگاهتان را بنویسید