تهیه مواد اولیه و تجهیزات مناسب برای فست فود
ایده راه اندازی فست فود، علاوه بر جذابیتهای زیادی که دارد، کاری پرچالش است. یکی از اصلیترین مراحل راه اندازی فست فود، تهیه مواد اولیه و تجهیزات برای فست فود است. طعم و مزه محصولات فست فودی، ارتباط مستقیمی با کیفیت مواد اولیه دارد و هرچه کیفیت مواد اولیه بالاتر باشد، میتوان انتظار طعم و مزه بهتری از غذا داشت.
تامین مواد اولیه فست فود
یکی از نیازهای اصلی یک فست فود تامین مواد اولیه است. کاری که به صورت روزانه و در حجم بالا انجام میشود. با توجه به تنوع مواد غذایی که در فست فود مورد استفاده قرار میگیرد لازم است لیستی از تامین کنندگان تهیه و هماهنگیهای لازم جهت ارسال مواد اولیه ی تازه، با کیفیت و به میزان لازم را با آن ها انجام دهید.
قیمت مواد اولیه فست فود
قیمت مواد اولیهای که از آنها برای تهیه غذاها استفاده میکنید را بررسی کرده و با اعمال کردن درصدی سود برای غذاهای فست فود قیمت اعلام کنید. برای قیمتگذاری غذاها نیاز است بدانید که دقیقا از چه موادی و به چه میزان در تهیه غذاهای فست فود استفاده شده است.
درصد سودی که روی غذاهای فست فود خود اعمال میکنید هم باید با هزینههای ثابت فست فودتان تناسب داشته باشد. یعنی برای اعلام قیمت، حقوق کارکنان، هزینه آب و برق و غیره را هم در نظر بگیرید.
همچنین در مورد بازاری که قرار است مواد اولیه خود را از آن تامین کنید تحقیق کنید. برخی از عمده فروشی ها مواد اولیه را با قیمتهای مناسب تری عرضه می کنند.
مطلب مرتبط: ایده های طلایی تبلیغات و بازاریابی رستوران و فست فود
مواد اولیه فست فود
در فست فودها، تهیه غذاهای خوشمزه براساس مواد اصلی است که استفاده میشود. تهیه چک لیست کامل از مواد اصلی مانند خمیر پیتزا، پنیر پیتزا، انواع سس، ادویه جات، انواع ژامبون و سوسیس، سبزیجات و صیفیجات به شما کمک میکند که بطور بهینه غذا را تهیه کنید که برای اطمینان از کیفیت و تازگی محصولات باید مواد اولیه از تامین کنندگان معتبر خریداری شود.
نگهداری مواد اولیه فست فود
فست فود نیز مانند فروشگاه ها نیازمند انبار و سردخانه برای نگهداری مواد اولیه است. بهتر است در انبار، مواد غذایی در کنار هم و مواد بهداشتی مانند دستمال کاغذی و شوینده ها و ادویه جات و نوشیدنیها در جایی جدا از هم قرار بگیرند. همچنین برای راه اندازی فست فود بهتر است سردخانه ای شامل یک قسمت بالای صفر و یک قسمت زیر صفر برای نگهداری مواد گوشتی و پروتئینی وجود داشته باشد.
تجهیزات فست فود
با توجه به منوی غذایی فست فود، باید تجهیزات لازم تهیه شود. به دلیل تنوع و قیمتهای نسبتا بالایی که تجهیزات فست فود دارند،
حتما قبل از خرید آگاهی و اطمینان لازم را کسب کنید. مثلا برای پخت پیتزا، فرهای متنوعی وجود دارد یا برای نگهداری و انجماد مواد اولیه، فریزر صنعتی و یخچال صنعتی با ابعاد مختلفی وجود دارد.
جمع بندی
هنر صرفاً “در ارزان خریدن” نیست؛ بلکه “ارائه بهترین محصول با بهترین قیمت” هنر است. مدیریت فست فود باید با نگاهی هوشمندانه، ضمن پایین آوردن قیمت تمام شده و رجوع به بهترین تامین کننده، کیفیت مطلوب غذا را حفظ نماید.
دیدگاهتان را بنویسید