جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارراهنمای نگهداری مواد اولیه رستوران در تابستان

راهنمای نگهداری مواد اولیه رستوران در تابستان

11 تیر 1403
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار
212 بازدید

دانستن نحوه نگهداری محصولات باعث کاهش ضایعات غذا، به حداکثر رساندن سود رستوران شما و بهبود کیفیت طعم غذای رستوران شما می شود. تمامی کسب و کارهایی که با انواع مواد غذایی سروکار دارند با شروع فصل تابستان و افزایش دما، بیشتر به نگهداری صحیح مواد غذایی و همچنین استفاده صحیح از یخچال های صنعتی و سردخانه ها توجه می کنند. استفاده درست و استاندارد از یخچال های صنعتی در تجارت های مختلف مانند هتل ها، رستوران ها برای نگهداری محصولاتی مانند گوشت، ماهی، میوه و … برای سلامت و ماندگاری بالا و جلوگیری از گسترش باکتری ها بسیار ضروری و مهم است.

دمای مناسب یخچال و سردخانه

دمای سرد در سیستم های خنک کننده رستوران ها در طول سال به ویژه فصل تابستان باید بین 2 تا 5 درجه باشد و با افزایش دما سرعت رشد باکتری در مواد غذایی افزایش پیدا میکند.

مطلب مرتبط : سرویس ساپلای؛ راه‌حلی مطمئن و آسان برای تهیه مواد اولیه 

سازماندهی یخچال و سردخانه

قفسه های موجود در قسمت پایین سردخانه دمای کمتری نسبت به قسمت های بالایی دارند، بنابراین محصولاتی که ماندگاری کمتری دارند و زود فاسد میشوند را میتوان در این قسمت نگهداری کرد.  در ماه‌های تابستان، برخی از محصولات برای مدت کوتاه‌تری دوام می‌آورند (مثلاً میوه)، بنابراین توصیه می‌کنیم آنالیز و سازماندهی جامعی از محصولات نگهداری شده در اتاق‌های سردخانه داشته باشید تا هر لحظه بتوانید وضعیت آنها را ارزیابی کنید.

بسته بندی مناسب

رعایت اصول بهداشتی در تابستان بسیار مهم است. نکته ی بسیار مهمی که همه ی ما باید به آن توجه كنیم این است كه، مواد غذایی را در مجاورت هوا قرار ندهیم، زیرا انواع میکروب ها از طریق باد و گردش هوا انتقال پیدا می کنند، بنابراین اگر مواد غذایی را بدون درپوش در معرض هوا قرار دهیم مواد غذایی دچار آلودگی میکروبی خواهند شد. برای جلوگیری از انتقال میکروب ها بهتر است مواد را حتماً با یك لفاف( پوشش) بپوشانیم. حتی مواد غذایی داخل یخچال نیز باید درپوش داشته باشند، زیرا در یخچال هم گردش هوا باعث تغییر بافت مواد غذایی می شود.

استفاده از ظروف مناسب

باید از ظروف شیشه ای، پلاستیکی یا فلزی با درب محکم و بدون ترک و شکستگی برای نگهداری این مواد استفاده کنیم. ظروف باید کاملا تمیز و خشک باشند و قبل از استفاده از آنها، باید آنها را با آب جوش یا الکل ضدعفونی کنیم.

ضدعفونی و نظافت

یکی از عوامل مهم در نگهداری مواد غذایی ضدعفونی کردن محفظه یخچال و قفسه های نگهداری مواد غذایی در سردخانه میباشد که با یک برنامه ریزی منظم قبل از شروع هر فصل به خصوص تابستان میتوان از تکثیر میکروب ها جلوگیری کرد.

خشک کردن مواد غذایی

روش دیگر برای جلوگیری از رشد میکروب های بیماری زا، خشك كردن مواد غذایی و گرفتن آب مورد استفاده ی میکروب ها از مواد غذایی است. با توجه به این نكته مصرف خشكبار و گوشت هایی كه آب آنها گرفته شده، در تابستان سالم تر هستند.

جمع بندی

با رعایت برخی نکات در مورد نگهداری مواد غذایی در فصل تابستان می توان از هدر رفت مواد غذایی در اثر فاسد شدن و همچنین کاهش کیفیت مواد غذایی جلوگیری کرد.

برچسب ها: نگهداری مواد اولیه رستورانمواد اولیه رستوران
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت