جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل فود
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود-راهکارهای افزایش فروش
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل فود
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فود-راهکارهای افزایش فروشبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارصفر تا صد راه‌اندازی رستوران ایتالیایی

صفر تا صد راه‌اندازی رستوران ایتالیایی

7 فروردین 1403
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار
411 بازدید

راه اندازی رستوارن ایتالیایی ممکن است در برنامه بسیاری از افرادی باشد که قصد راه اندازی رستوران را دارند اما قبل از هر اقدامی باید با سبک رستوران ایتالیایی آشنا شوید و در عین حال شما باید توانایی لازم برای مدیریت رستوران و انتخاب نیروهای ماهر به خصوص در زمینه آشپزی ایتالیایی را داشته باشید.

رستوران ایتالیایی چیست؟

غذاهای ارائه شده در رستوران ایتالیایی باید با سبک ایتالیایی پخته و سرو شود که شاخص‌ترین و محبوب‌ترین غذا پیتزا می‌باشد. که تهیه و طبخ پیتزا در ایتالیا با آنچه در ایران پخته و سرو می‌شود متفاوت است.

مکان رستوران

تعیین مکان رستوران ایتالیایی میتواند تاثیر زیادی بر فروش داشته باشد. محل رستوران شما باید در مکانی باشد که مشتریانی با این ذائقه را جذب کند. علاوه بر این تاسیس رستوران در خیابان های شلوغ و پرتردد میتواند باعث دیده شدن رستوران شود.

نام رستوران

انتخاب نام رستوران نکته مهمی است که باید به آن توجه کرد. کوتاه بودن، قابلیت به ذهن سپردن و داشتن معنا و مفهوم میتواند در انتخاب نام اثر گذار باشد نام رستوران ایتالیایی شما میتواند اسم یک غذا، محله یا یک شخصیت معروف باشد.

طراحی رستوران

معماری مشهور ایتالیا و نیز طراحی زیبا و خاص رستوران های آن نیز زبانزد خاص و عام است. شما میتوانید برای طراحی رستوران ایتالیایی از المان های طراحی معماری ایتالیایی بهره مند شوید.

منوی رستوران

همان طور که انتظار می رود در منوی رستوران ایتالیایی باید اسم غذاهای ایتالیایی به چشم بخورد. اغلب پیتزا و پاستای ایتالیایی برای مردم شناخته شده است. اما شما می توانید غذاهای متنوع تر و حتی مخصوص رژیم های غذایی خاص به سبک ایتالیایی در منوی رستوران بگنجانید. سرآشپز شما می تواند مسئول کمک به شما در طراحی منوی رستورانتان باشد.  سرآشپز حرفه ای رستوران ایتالیایی باید آشنایی کامل با فرهنگ زیبای ایتالیا و نیز طرز پخت و سرو انواع پیش غذا، غذا، دسر و همچنین نوشیدنی های آن را داشته باشد.

استخدام پرسنل

برای افتتاح یک رستوران ایتالیایی، باید یک تیم عالی از کارکنان داشته باشید. پرسنل رستوران اعم از مدیر رستوران، سرآشپز، صندوقدار، گارسن و … باید مهارت کافی برای کار در رستوران ایتالیایی را داشته باشند. به خصوص بخش آشپزخانه که تاثیر مستقیمی بر روی شیوه پخت و کیفیت غذا دارند. از اینرو در انتخاب و استخدام پرسنل حتما به تجربه و مهارت آن ها دقت کنید.

طراحی دکوراسیون ایتالیایی

دکوراسیون رستوران میتواند لوازم و چیدمان و اشیاء تزیینی از جمله تابلو، مجسمه و …، همه با رعایت تم ایتالیایی و نمادی از آن کشور باشند، چرا که این امر موجب توجه مشتریان زیادی از جمله توریست های خارجی به ویژه توریست های ایتالیایی می شود. علاوه بر این توریست ها رستوران شما را به هموطنان خود که برای تفریح یا تجارت به ایران سفر کرده اند معرفی میکنند.

تجهیزات رستوران

برای داشتن یک رستوران ایتالیایی کارآمد داشتن تجهیزات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. شما باید تجهیزات آشپزخانه ای را خریداری کنید که متناسب با منوی غذایی رستوران شما باشد.

تبلیغات و بازاریابی

تبلیغات و بازاریابی برای هر شغلی از اهمیت زیادی برخوردار است. در زمینه رستوران، فست فود و سایر موارد مشابه تبلیغات  و شبکه های اجتماعی بستر خوبی برای تبلیغات فراهم کرده اند. شما به کمک تصاویر با کیفیت و جذاب می توانید اقدام به جذب مشتری کنید و هم چنین مشتریان قبلی را به خودتان وفادار کنید.

جمع بندی

راه اندازی رستوران ایتالیایی موفق آسان نیست و نیازمند مهارتهای خاص میباشد و شما میتوانید با توجه به نکاتی که بیان شد رستورانی موفق و پرفروش داشته باشید.

برچسب ها: راه اندازی رستوران ایتالیاییرستوران ایتالیایی
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل فود – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت