صفر تا صد راهاندازی رستوران ایتالیایی
راه اندازی رستوارن ایتالیایی ممکن است در برنامه بسیاری از افرادی باشد که قصد راه اندازی رستوران را دارند اما قبل از هر اقدامی باید با سبک رستوران ایتالیایی آشنا شوید و در عین حال شما باید توانایی لازم برای مدیریت رستوران و انتخاب نیروهای ماهر به خصوص در زمینه آشپزی ایتالیایی را داشته باشید.
رستوران ایتالیایی چیست؟
غذاهای ارائه شده در رستوران ایتالیایی باید با سبک ایتالیایی پخته و سرو شود که شاخصترین و محبوبترین غذا پیتزا میباشد. که تهیه و طبخ پیتزا در ایتالیا با آنچه در ایران پخته و سرو میشود متفاوت است.
مکان رستوران
تعیین مکان رستوران ایتالیایی میتواند تاثیر زیادی بر فروش داشته باشد. محل رستوران شما باید در مکانی باشد که مشتریانی با این ذائقه را جذب کند. علاوه بر این تاسیس رستوران در خیابان های شلوغ و پرتردد میتواند باعث دیده شدن رستوران شود.
نام رستوران
انتخاب نام رستوران نکته مهمی است که باید به آن توجه کرد. کوتاه بودن، قابلیت به ذهن سپردن و داشتن معنا و مفهوم میتواند در انتخاب نام اثر گذار باشد نام رستوران ایتالیایی شما میتواند اسم یک غذا، محله یا یک شخصیت معروف باشد.
طراحی رستوران
معماری مشهور ایتالیا و نیز طراحی زیبا و خاص رستوران های آن نیز زبانزد خاص و عام است. شما میتوانید برای طراحی رستوران ایتالیایی از المان های طراحی معماری ایتالیایی بهره مند شوید.
منوی رستوران
همان طور که انتظار می رود در منوی رستوران ایتالیایی باید اسم غذاهای ایتالیایی به چشم بخورد. اغلب پیتزا و پاستای ایتالیایی برای مردم شناخته شده است. اما شما می توانید غذاهای متنوع تر و حتی مخصوص رژیم های غذایی خاص به سبک ایتالیایی در منوی رستوران بگنجانید. سرآشپز شما می تواند مسئول کمک به شما در طراحی منوی رستورانتان باشد. سرآشپز حرفه ای رستوران ایتالیایی باید آشنایی کامل با فرهنگ زیبای ایتالیا و نیز طرز پخت و سرو انواع پیش غذا، غذا، دسر و همچنین نوشیدنی های آن را داشته باشد.
استخدام پرسنل
برای افتتاح یک رستوران ایتالیایی، باید یک تیم عالی از کارکنان داشته باشید. پرسنل رستوران اعم از مدیر رستوران، سرآشپز، صندوقدار، گارسن و … باید مهارت کافی برای کار در رستوران ایتالیایی را داشته باشند. به خصوص بخش آشپزخانه که تاثیر مستقیمی بر روی شیوه پخت و کیفیت غذا دارند. از اینرو در انتخاب و استخدام پرسنل حتما به تجربه و مهارت آن ها دقت کنید.
طراحی دکوراسیون ایتالیایی
دکوراسیون رستوران میتواند لوازم و چیدمان و اشیاء تزیینی از جمله تابلو، مجسمه و …، همه با رعایت تم ایتالیایی و نمادی از آن کشور باشند، چرا که این امر موجب توجه مشتریان زیادی از جمله توریست های خارجی به ویژه توریست های ایتالیایی می شود. علاوه بر این توریست ها رستوران شما را به هموطنان خود که برای تفریح یا تجارت به ایران سفر کرده اند معرفی میکنند.
تجهیزات رستوران
برای داشتن یک رستوران ایتالیایی کارآمد داشتن تجهیزات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. شما باید تجهیزات آشپزخانه ای را خریداری کنید که متناسب با منوی غذایی رستوران شما باشد.
تبلیغات و بازاریابی
تبلیغات و بازاریابی برای هر شغلی از اهمیت زیادی برخوردار است. در زمینه رستوران، فست فود و سایر موارد مشابه تبلیغات و شبکه های اجتماعی بستر خوبی برای تبلیغات فراهم کرده اند. شما به کمک تصاویر با کیفیت و جذاب می توانید اقدام به جذب مشتری کنید و هم چنین مشتریان قبلی را به خودتان وفادار کنید.
جمع بندی
راه اندازی رستوران ایتالیایی موفق آسان نیست و نیازمند مهارتهای خاص میباشد و شما میتوانید با توجه به نکاتی که بیان شد رستورانی موفق و پرفروش داشته باشید.
دیدگاهتان را بنویسید