جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارراه اندازی رستوران و نکات مهمی که باید بدانید

راه اندازی رستوران و نکات مهمی که باید بدانید

26 دی 1402
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار
795 بازدید

راه اندازی رستوران یک سرمایه گذاری هیجان انگیز است که می تواند هم تجربه ای ارزشمند و هم چالش برانگیز باشد. اما کار سختی که انجام می دهید با برنامه ریزی و به صورت اصولی نتیجه خواهد داد.

برند و لوگوی رستوران

انتخاب اسم و لوگوی رستوران یکی از جذاب ترین مراحل راه اندازی رستوران است و در آینده به برند کسب و کار شما تبدیل و باعث تمایز رستوران شما از سایر رقبا می شود. لوگوی انتخابی شما می تواند با چیدمان و منوی رستوران هماهنگی داشته باشد در واقع لوگو و نام ، منعکس کننده هویت رستوران است.

موقعیت مکانی رستوران

انتخاب مکان رستوران در موفقیت یا شکست آن میتواند بسیار تاثیر گذار باشد. رستوران باید در مکان های پر جمعیت و پر تردد باشد، اگر رستوران شما در خیابانی پر تردد واقع شده باشد می تواند به جذب مشتریان جدید کمک زیادی کند. بنابراین قبل از تاسیس رستوران باید شناخت کاملی از منطقه داشته باشید.

مطالب پیشنهادی:

فوت و فن مدیریت رستوران برای افزایش فروش

راه اندازی رستوران و نکات مهمی که باید بدانید

طراحی منو رستوران

یکی دیگر از نکات مهم در افتتاح رستوران، داشتن منوی منحصر به فرد و خلاقانه می باشد. منو هویت یک رستوران و عامل افزایش فروش رستوران می باشد. طراحی منو بصورت خلاقانه می تواند به تنهایی یک تبلیغ خوب برای رستوران شما باشد.

طراحی داخلی رستوران

طراحی و دکوراسیون رستوران یکی از نکات مهم در راه اندازی رستوران است که میتواند با المان های مختلفی طراحی شود و فضای دلنشینی برای افراد ایجاد نماید. از مهمترین عوامل در طراحی رستوران میتوان به فضای ورودی رستوران، نورپردازی، نوع مبلمان و نشیمن مناسب، گرمایش، سرمایش و تهویه هوا و … اشاره کرد.

استخدام نیروها و کارمندان رستوران

یکی دیگر از مهم ترین بخش ها در راه اندازی رستوران استخدام پرسنل ماهر و متخصص است و علت اهمیت این موضوع آن است که در معرفی وجهه رستوران و بازگرداندن مشتری می تواند تاثیر به سزایی داشته باشد.

مجوزهای راه اندازی رستوران

یکی از پرچالش ترین مراحل تاسیس رستوران یا فست فود، دریافت مجوزهای لازم مانند: جواز کسب رستوران، مجوز بهداشت، مجوز سلامت کارکنان، مجوز برند رستوران، مجوز اجرای موسیقی و … برای این کار است که با مراجعه به اتحادیه های مختلف این مراحل آسان تر شده و شما میتوانید مجوزهای لازم را به راحتی دریافت کنید.

تجهیزات مناسب رستوران

تجهیزات رستوران مهم ترین بخش بازگشایی یک رستوران است که شما میتوانید محصولات با کیفیت برای این کار خریداری کنید که این کار از پرداخت هزینه های اضافی بابت تعمیرات جلوگیری میکند. انواع مختلفی از تجهیزات پخت وجود دارد که بر اساس نوع رستوران و منوی آشپزخانه انتخاب میشود.

برآورد مالی و تخمین هزینه

برای راه اندازی رستوران نیاز به برآورد هزینه های رستوران است و با توجه به تورم موجود، هزینه های راه اندازی رستوران نوسان بالایی دارد. از هزینه های اولیه برای تاسیس رستوران میتوان به: هزینه مکان، هزینه تجهیزات، هزینه مواد اولیه، حقوق پرسنل، هزینه دکوراسیون و هزینه های جانبی مانند: آب، برق، گاز و هزینه های تبلیغات اشاره کرد.

برای قدم گذاشتن در مسیر رستوران داری و راه اندازی رستوران و با رعایت دستورالعمل های ساده میتوانید به یکی از پرفروشترین رستوران ها تبدیل شوید و برند تجاری خود را ثبت کنید.

برچسب ها: راه اندازی رستورانافتتاح رستورانراهنمایی تاسیس رستورانراهنمایی راه اندازی رستوران
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت