جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارروش صحیح نگهداری مواد اولیه رستوران

روش صحیح نگهداری مواد اولیه رستوران

19 اسفند 1402
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار
484 بازدید

نگهداری مواد اولیه در رستوران به دلیل بالا بودن حجم آن مسئله ای مهم در رستوران داری به شمار میرود که با رعایت برخی نکات میتوان از هدر رفت مواد غذایی و در نتیجه هدر رفت سرمایه جلوگیری کرد.

تعیین نیازها

ابتدا با توجه به منوی رستوران نیازهای دقیق رستوران خود را تعیین کنید که این نیاز ها شامل: میزان مواد اولیه مورد نیاز برای غذاها، نوشیدنی ها و سایر محصولات است. توجه داشته باشید که مواد اولیه ممکن است به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه تهیه شوند بنابراین خرید بیشتر از حد نیاز منجر به خرابی محصولات و مواد اولیه میشود.

مطلب مرتبط: تهیه مواد اولیه رستوران

انتخاب ظروف مناسب

مواد غذایی تهیه شده باید در ظروف مناسب نگهداری شوند تا از خرابی آنها جلوگیری شود. برای مثال ظروف شیشه ای و فلزی برای نگهداری مواد اولیه مناسب هستند.

تهویه مناسب مواد اولیه رستوران

انبارهای نگهداری مواد غذایی باید دارای تهویه مناسب باشند و تهویه انبار باید طوری باشد که حداقل هر 10 ساعت یکبار هوای آن عوض شود و از یک هوای خشک و خنک برخوردار شود و اینکه تعبیه هواکش باید مناسب و متناسب با مساحت و فضای موجود باشد.

محل انبار مواد اولیه رستوران

انبار مواد غذایی می بایست در محلی نزیک سالن پخت، ترجیحا در طبقه همکف آشپزخانه و یا در طبقه زیرین آن واقع شود. که کلیه اجناس مورد نیاز بر حسب میزان مصرف به صورت روزانه یا هفتگی از انبار کل تحویل و در انبار روزانه مواد غذایی طبق اصول صحیح انبار داری ذخیره می شود.

نور انبار

انبار نگهداری مواد غذایی باید دارای نور کافی و مناسب باشد علاوه بر این از تابش مستقیم نور خورشید به اجناس مجود در انبار باید جلوگیری کرد.

انبار و سردخانه

مواد اولیه مورد استفاده در آشپزخانه های صنعتی به دو گروه فاسد شدنی و خشک تقسیم میشوند.  فاسد شدنی نظیر انواع گوشت، لبنیات، سبزیجات، صیفی جات و میوه ها که معمولاً به صورت روزانه تهیه شده و در سردخانه نگهداری می گردد وگروه دوم مواد خشک که شامل حبوبات، چاشنی ها، ادویه جات، سیب زمینی و پیاز که به صورت هفتگی خریداری می گردند و همچنین برنج که به صورت سه ماهه خریداری شده و در انبار نگهداری می شوند.

دمای سردخانه

درجه برودت سردخانه باید از بیرون قابل کنترل باشد و دستگاههای برودتی و خنک کننده باید به طور مرتب کنترل و بازدید شوند.

بسته بندی بهداشتی

باید مواد غذایی تر را در ظروف یا کیسه های مناسب بسته بندی کنیم. اگر از ظروف استفاده می کنیم، باید آنها را به طور کامل پر کنیم و هوا را از آنها خارج کنیم. اگر از کیسه های پلاستیکی استفاده می کنیم، باید آنها را خوب ببندیم و هوا را از آنها فشار دهیم. هوا باعث کاهش کیفیت مواد غذایی می شود.

برچسب‌گذاری مواد اولیه

توجه کنید که برچسب‌گذاری مواد اولیه غذایی بسیار مهم است. به پرسنل خود آموزش دهید که مواد اولیه را با برچسب مناسب شامل نام ماده غذایی، تاریخ تولید و تاریخ انقضا برچسب‌گذاری کنند.

جمع بندی

رعایت موارد گفته شده و عمل کردن به آن باعث میشود غذایی با کیفیت و با مواد اولیه تازه در اختیار مشتریان قرار گیرد و از فساد و هدر رفت هزینه جلوگیری میشود.

برچسب ها: مواد اولیه فست فودنگهداری مواد اولیه رستورانمواد اولیه رستوران
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت