جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارسایر کسب و کارهاسوالات متداول طباخی‌ها

سوالات متداول طباخی‌ها

20 خرداد 1403
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار ، سایر کسب و کارها
1.61k بازدید

طباخی‌ها در دنیای رقابتی اسنپ‌فود مانند دیگر مجموعه‌ها باید به استانداردهای بالایی از کیفیت و خدمات مشتری پایبند باشند. بهداشت و پاکسازی گوشت، شیوه بسته‌بندی و غیره، از جمله عوامل کلیدی هستند که می‌توانند تجربه مشتری را بهبود بخشیده و وفاداری آن‌ها را جلب کنند. در ادامه به سوالات متداول طباخی ها پاسخ می دهیم.

در بهداشت و پاکسازی گوشت به چه مواردی توجه کنیم؟​
  • استفاده از گوشت تازه  و  کشتار روز
  • شستشوی چندباره تمام اجزای کله پاچه
  • از بین بردن کامل مو و پوست اضافی گوشت
شیوه بسته بندی مناسب برای طباخی ها چیست؟​
  • استفاده از ظروف جداگانه برای اجزای مختلف کله پاچه و آبگوشت.
  • انتخاب بسته بندی هایی که از ریختن غذا جلوگیری کند.
  • استفاده از بسته بندی های گیاهی به جای پلاستیکی میتواند حس خوبی از لحاظ بهداشتی به مشتریان منتقل کند.
چگونه از ارسال تمام آیتم های یک سفارش اطمینان پیدا کنیم؟​
  • اطمینان از ارسال تمام آیتم ها همراه غذای اصلی مانند نان، نارنج ، پیاز و …
  • اطمینان از ارسال کامل تمام آیتم های غذا مانند (یک جفت چشم ، یک جفت پاچه و…)
  • چک کردن تمام آیتم ها با فاکتور سفارش
  • توجه به توضیحات سفارش مشتریان و ارائه دقیق اقلام درخواستی.
  • جایگزین کردن اقلام فقط در صورت مطلع کردن مشتری انجام شود.
چگونه رنگ تیره و بوی نامطبوع گوشت را برطرف کنیم؟​

 شما میتوانید با استفاده از گوشت تازه و با کیفیت و اطمینان از عدم استفاده از مواد اولیه بیات و مانده این مورد را برطرف کنید.

چگونه طعم بهتری به گوشت بدهیم؟​

 با استفاده از ادويه ها مناسب و پخت کامل غذاها میتوانید طعم بهتری به گوشت بدهید.

چگونه از وجود مو در غذا جلوگیری کنیم؟​

اگر نسبت به پاکسازی کامل گوشت مطمئن هستید  میتوانید برای حل این مشکل ، با استفاده از دستکش و کلاه مناسب برای کارکنان از ورود مو به غذا جلوگیری کنید.

راهکار رضایت مشتری نسبت به حجم غذا چیست؟​

با تکمیل توضیحات محصول، وزن دقیق گوشت و مخلفات را بنویسید تا مشتری دقیقا همان غذایی را دریافت کند که انتظارش را دارد.

برچسب ها: طباخیسوالات متداولسوالات متداول طباخی
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت