قوانین و استانداردهای عکاسی منوی خوش قیمت
30 بهمن 1402
ارسال شده توسط محسن آرونی
1.61k بازدید
اهمیت عکس باکیفیت در غذای خوش قیمت و اقتصادی
- اهمیت بسیار بالاتر نسبت به آیتم های معمولی منو
- احتمال سفارش بیشتر در غذاهای با کیفیت بالاتر
- بالا رفتن اعتماد مشتری با انتقال اطلاعات دقیق در مورد غذا از طریق تصاویر و تسهیل تصمیم گیری
- آمار اسنپ فود: محصولات دارای عکس، به طور متوسط چهار برابر بیشتر از محصولات بدون عکس سفارش داده میشوند.
- رستورانهایی که عکس منوی آن ها کامل و استاندارد است، به طور میانگین 40% بیشتر از رستورانهای هم رده با عکس منوی ناقص، فروش دارند.
بررسی وندورهای خوش قیمت نشان میدهد که میانگین تعداد سفارش از وندورهایی که آیتم های اقتصادی(در بازه قیمتی اعلام شده) دارند و ریت آن ها ۰ یا بالای ۳.۹ است و آیتم های اقتصادی آن ها دارای عکس هستند ۵ برابر بیشتر از وندورهای اقتصادی (دارای شرط قیمت و ریت روی حداقل ۵ آیتم ) ولی منوی اقتصادی آن ها مشکل عکس دارد، سفارش میگیرند.
عکس مورد تایید خوش قیمت چه ویژگیهایی دارد؟
- عکس از همان غذایی که برای مشتری ارسال میشود، گرفته شده است.
- همان مخلفات و دورچینی که برای مشتری فرستاده میشود در عکس استفاده شده است.
- نور عکس مناسب است و جزئیات اضافه در محیط آن وجود ندارد. سایه روی غذا نیافتاده باشد.
- غذا در مرکز عکس قرار گرفته است.
- ظرف و میزان غذا کاملا در عکس مشخص است.
- ظرف غذا و محیط عکاسی کاملا تمیز و مرتب باشد.
- ترجیحا در همان ظرف غذایی که غذا برای مشتری ارسال میشود، عکاسی صورت گیرد.
- پس زمینه عکس یکرنگ و یکنواخت باشد.
- تمام عکسهای منو از یک جهت و زاویه (ترجیحا از بالا به پایین و موازی ظرف غذا یا با زاویه ۴۵ درجه) گرفته شده اند. زوایای بالا به پایین برای بشقاب های غذا یا کاسه ها بهتر است، به طوری که مشتری بتواند مواد یا اقلام را به وضوح ببیند. زوایای 45 درجه (عکس از کناره) برای همبرگر، ساندویچ بهتر است.
- نشان دادن آنچه در داخل آیتم غذایی هست ضروری میباشد. در مورد همبرگرها، ساندویچها، و بوریتوها، برش دادن آیتم و قرار دادن 2 قسمت آن روی هم میتواند مفید باشد تا مشتری بتواند داخل آن را ببیند.
- اجزای غذا مانند برنج و خورشت یا برنج و کباب قابل تفکیک باشد.
- کادر بندی عکس کاملا صاف و مربعی (یا قابل تبدیل به مربع) است.
- ادیت عکس بیش از اندازه نباشد.
- از غذای گرم و تازه عکاسی شده باشد
عکس غیر قابل قبول برای خوش قیمت ها
- آپلود تصویر محصول دیگر به جای محصول اصلی
- مغایرت عکس آپلود شده با توضیحات یا غذایی که برای مشتری ارسال میشود.
- مشخص نبودن محتوا یا حجم غذا در تصویر
- تمیز نبودن ظرف غذا و محیط
- به هم ریختگی و عدم تفکیک اجزای غذا
- عکاسی در ظرفی غیر از ظرف ارسالی برای مشتری صورت گیرد.
- خام بودن غذا در تصویر
- وجود هرگونه نوشته، لوگو و واتر مارک روی تصویر
- استفاده از عکسهای غیر واقعی و کارتونی
- وجود چند غذا در عکس
- وجود اشیاء اضافی (مانند دست، گلدان و …) در عکس
- نور نامناسب و یا استفاده از فیلترهای اصلاح نور
- کشیدگی یا فشردگی عکس
- کیفیت پایین و یا تار بودن عکس
- کادر بندی نامناسب (در مرکز قرار نگرفتن غذا، کادر کج و …)
- کامل نبودن تصویر غذا
- غذا سرد و مانده به نظر برسد و یا خام باشد.
- مبهم بودن محتویات داخل ساندویچ یا برگر
- ادیت بیش از اندازه عکس
دیدگاهتان را بنویسید