مدیریت رستوران در زمانهای پرترافیک: راهکارهای مؤثر
در روزهای شلوغ یک رستوران، اگر برای اتفاقات غیر منتظره آماده نباشید، فرآیندها و برنامه های شما ممکن است از بین بروند. داشتن یک رستوران شلوغ در واقع هدف صاحبان رستوران است، اما اگر برای مدیریت موقعیت های استرس زا آماده نباشید، ممکن است هرج و مرج رخ دهد. مدیریت رستوران باید بتواند شلوغی و ازدحام مشتریان را به گونه ای مدیریت کند که مشتریان شلوغی رستوران را به خاطر سایر فاکتورهای مثبت نادیده بگیرند و تبدیل به مشتریان همیشگی آن جا شوند.
برنامه ریزی
بهترین راه برای مدیریت یک رستوران شلوغ این است که آماده باشید و از قبل برنامه ریزی کنید. پیشبینی روزهای شلوغ یا ساعتهای پرمشغله و فعال بودن در مورد آن میتواند استرس شما را به شدت کاهش دهد و از بروز مشکلات بزرگ جلوگیری کند. فهرستی از کارهای ماهانه ایجاد کنید که شامل معامله با تامین کنندگان، سفارش اقلامی که نیاز دارید و موارد دیگر را شامل می شود. وقتی از همه چیز مطلع هستید، به شما کمک میکند در طول روزها و ساعاتی که رستورانتان شلوغ است، از تاخیر و مشکلات جلوگیری کنید.
مطلب مرتبط: وظایف مدیر داخلی رستوران
آموزش پرسنل
یکی از بهترین نکات مدیریت رستوران، استخدام و نگهداری کارکنانی است که به خوبی آموزش دیده اند. کارمندان شما باید بدانند که چگونه به عنوان یک تیم کار کنند و باید به اندازه کافی شایستگی برای تصمیم گیری فوری برای جلوگیری از مشکلات داشته باشند. آشپزخانه رستوران یک محیط پرفشار است، به همین دلیل است که شما باید سر آشپزها و دستیارهایی را استخدام کنید که ماهر باشند تا از پس افزایش سفارشات برآیند.
شما باید پیشرفت کارکنان خود را زیر نظر داشته باشید، بازخورد بدهید و آموزش هایی را برای کمک به آنها در ایجاد و به روز رسانی مهارت های خود ارائه دهید.
آماده سازی غذا
غذاهایی که زیاد سفارش داده می شوند از قبل آماده شوند و غذاهایی که نیاز به تزئین و دورچین دارند قبلا ظروف آن ها آماده شود و دورچین ها در آن ها چیده شود. البته باید تازگی، مطبوع و گرم بودن غذاها و دورچین ها نیز در نظر گرفته شود. در خصوص پیش غذا، دسر، ژله، سالاد و … نیز می توان همین کار را انجام داد .
چیدمان مناسب
چیدمان سالن غذاخوری باید به گونه ای طراحی شود که در ساعات شلوغ امکان اضافه کردن میز و صندلی اضافه را داشته باشد.
حفظ کیفیت و کمیت غذای رستوران
به عنوان مدیر رستوران تلاش کنید کیفیت و کمیت غذای رستوران در بالاترین سطح باشد و به دلیل شلوغی این موضوع نادیده گرفته نشود. کاهش کیفیت و کمیت غذا به دلیل شلوغی یکی از دلایل کاهش مشتریان میباشد.
برخورد مناسب با مشتریان
به دلیل شلوغی و انتظاری که مشتریان در صف انتظار می کشند، برخورد محترمانه و خوشرویی با مشتریان باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
نظافت رستوران
به دلیل تردد مشتری به رستوران در ساعات پر ترافیک، کف سالن، سرویس بهداشتی و میزها به نظافت بیشتری نیاز دارند.
در نظر گرفتن پارکینگ برای مشتریان
اگر رستوران شما در خیابان های شلوغ و پرتردد واقع شده است باید پارکینگ مناسب برای مشتریان خود در نظر بگیرید. یکی از مواردی که برای مشتریان مهم است و ممکن است از آمدن به رستوران شما صرف نظر کنند نبودن جای پارک مناسب است.
جمع بندی
گذراندن روزهای پر ترافیک ممکن است کار دشواری به نظر برسد، اما با اجرای تنها چند مرحله می توانید کسب و کار خود را بهبود ببخشید.
دیدگاهتان را بنویسید