جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل فود
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود-راهکارهای افزایش فروش
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل فود
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فود-راهکارهای افزایش فروشبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارمدیریت زمان در رستوران: افزایش بهره‌وری کارکنان

مدیریت زمان در رستوران: افزایش بهره‌وری کارکنان

29 مرداد 1403
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار ، رستوران و کافه
355 بازدید

مدیریت زمان یک مهارت حیاتی برای هر حرفه ای است که باید آن را توسعه دهد، به ویژه در صنعت رستوران، جایی که ارائه به موقع خدمات، ارتباط نزدیکی با کیفیت عالی خدمات و در نتیجه افزایش کارایی رستوران دارد. به کارکنان رستوران باید آموزش داده شود که چگونه زمان خود را بطور موثر مدیریت کنند، وظایف را اولویت بندی کنند و در ساعات شلوغ به سرعت و کارآمد کار کنند.

مدیریت زمان برای مدیران رستوران به دلیل وظایف متعددی که باید هر روز انجام شود بسیار دشوار می شود. از نظارت بر کیفیت غذا تا اطمینان از عملکرد مؤثر هر یک از اعضای تیم، همیشه کارهای زیادی برای انجام هر ساعت از روز وجود دارد.

تقسیم وظایف

گاهی اوقات، ممکن است احساس کنید که «اگر می‌خواهید درست انجام شود، خودتان انجامش دهید»، زیرا می‌خواهید از کار نادرست جلوگیری کنید. با این حال، بهترین راه‌حل این نیست که به خود غلبه کنید، بلکه یاد بگیرید که مسئولیت‌ها و وظایف را بهتر به کارمندان خود واگذار کنید. همچنین می توانید وظایف را به کارکنان واجد شرایط محول کنید. این کار زمان شما را آزاد می‌کند تا بتوانید تماس‌های فروش را که می‌تواند از سوی فروشندگان و تامین‌کنندگان باشد، دنبال کنید. واگذاری وظایف نه تنها به شما کمک می کند زمان خود را به طور موثر مدیریت کنید، بلکه بهره وری بیشتری را نیز تضمین می کند.

تهیه جدول زمانی

برای کارهای موجود یک جدول زمانی طراحی کنید. وظایف مختلفی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید، مانند بازرسی کیفیت غذا تا اطمینان حاصل شود که هر یک از اعضای تیم شما با با فوریت وظایف خود را انجام میدهند. زمانی بهتر می شود که یاد بگیرید یک بازه زمانی خاص را به هر کار اختصاص دهید.

تعیین نقش و مسئولیت ها

نقش ها و مسئولیت ها باید به وضوح تعریف شوند تا کار گروهی مؤثر صورت گیرد.. شرح شغلی دقیق برای هر یک از اعضای تیم خود بنویسید. وظایف، مسئولیت ها و اهداف هر کارکرد را به وضوح تعریف کنید. مشارکت کارکنان خود را در آموزش متقابل تشویق کنید. این به اعضای تیم امکان می دهد تا در زمان های شلوغ یا در صورت غیبت های برنامه ریزی نشده به یکدیگر کمک کنند.

زمان بندی مناسب

زمان‌بندی کارآمد کارکنان تضمین می‌کند که تعداد مناسبی از کارمندان در زمان‌های اوج مصرف در دسترس هستند و به شما کمک می‌کند تا از هزینه‌های غیرمنطقی کار اجتناب کنید. از یک سیستم مدیریت رزرو برای پیگیری رزروها و پیش بینی دوره های شلوغ استفاده کنید. این به شما این امکان را می دهد که وظایف را به درستی بین کارمندان تقسیم کنید و از کمبود یا اضافه کاری جلوگیری کنید.

استفاده از فناوری های جدید

می توان از فناوری برای ساده کردن عملکرد رستوران استفاده کرد که باعث بالا رفتن سرعت و در نتیجه افزایش بهره وری میشود.دستگاه‌های تلفن همراه به کسب‌وکارهای بی‌شماری برای افزایش سطح بهره‌وری کمک کرده‌اند، معرفی سیستم های PoS دستی برای کاهش اتلاف زمان و افزایش بهره وری تنها به این دلیل محقق می شود که کارکنان می توانند از این دستگاه ها برای کارهایی که قرار است انجام دهند استفاده کنند.

آموزش کارکنان

آموزش کارکنان در زمینه مدیریت زمان، یکی از جوانب بسیار حیاتی در بهبود عملکرد و بهره‌وری کارکنان رستوران‌ها محسوب می‌شود. در یک محیط فعال و پویا مانند یک رستوران، کارکنان اغلب با مواقع شلوغ و تقاضای بالای مشتریان روبرو می‌شوند. این شرایط می‌توانند به عدم مدیریت مناسب زمان منجر شده و کیفیت خدمات و کارکرد کلی تحت تاثیر قرار بگیرند. با ارائه آموزش‌های مدیریت زمان، کارکنان قادر به تشخیص اولویت‌ها، ترتیب‌بندی وظایف و بهبود توانایی‌های تصمیم‌گیری خود در مواقع شلوغی می‌شوند.

جمع بندی

برنامه ریزی کارآمد کارکنان نقش مهمی در افزایش بهره وری نیروی کار در رستوران ایفا میکند. با مدیریت دقیق برنامه های کارمندان میتوانید خدمات ارائه شده به مشتریان را بهبود ببخشید، هزینه های نیروی کار را کاهش داده و رضایت کارکنان را افزایش دهید.

برچسب ها: مدیریت زمان در رستوران
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل فود – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت