مسیر راه اندازی فستفود سلف سرویس
بازار افتتاح رستورانهای سلف سرویس به سرعت در حال رشد است که ناشی از تقاضای مشتری برای کنترل بر بخشها و قیمتها است. در واقع رستورانهای سلف سرویس به طور فزایندهای محبوب می شوند، و به دلیل ارائه منوی متنوع می تواند افراد زیادی با ذائقههای متنوع را پوشش دهد. راهاندازی سلف سرویس نکاتی دارد که رعایت آنها پیامدهای مفیدی برای صاحبان کسب و کار خواهد داشت.
مزایای راهاندازی سلف سرویس
سلف سرویسها هم برای مشتریان و هم برای صاحبان سلف سرویس میتواند انتخاب مناسبی باشد چراکه مشتریان میتوانند مطابق با سلیقه خود غذا را انتخاب کنند علاوه بر این سلف سرویس باعث افزایش مشتری و افزایش فروش رستوران میشود.
تحقیقات بازار
قبل از ورود به فرآیند افتتاح یک رستوران سلف سرویس، انجام تحقیقات و شناسایی بازار هدف ضروری میباشد. با انجام تحقیقات میتوانید اطلاعات مفیدی در مورد ترجیحات مشتری و رقبای موجود به دست آورید.
تامین سرمایه
تامین سرمایه یک گام مهم در راهاندازی رستوران سلف سرویس است زیرا موفقیت و رشد کسبوکار شما را تعیین می کند. اگر سرمایه راهاندازی سلف سرویس را دارید باید هزینههایی از جمله هزینه رهن مغازه، هزینه اخذ مجوز، هزینه نصب تابلو، هزینه خرید تجهیزات، هزینه آب، برق و گاز و هزینه غذا و بسته بندی، هزینه تبلیغات رستوران است و برای جذب نیروی انسانی، هزینه سیستم حسابداری و غیره را در نظر بگیرید.
انتخاب مکان راهاندازی رستوران سلف سرویس
انتخاب مکان مناسب افتتاح رستوران سلف سرویس برای موفقیت کسبوکار شما بسیار مهم است. انتخاب یک مکان با ترافیک زیاد برای جذب جریان ثابت مشتریان مهم است. مناطقی مانند مراکز خرید، مناطق تجاری یا دانشگاههای نزدیک، انتخابهای ایدهآلی برای رستوران سلفسرویس هستند.
طراحی داخلی و چیدمان
هنگام افتتاح یک رستوران سلف سرویس، چیدمان و طراحی داخلی نقش مهمی در جذب مشتری و ایجاد یک تجربه غذاخوری به یاد ماندنی ایفا میکند. در رستوران های سلف سرویس میزهای سرو غذا باید بزرگ باشد و چیدمان به گونه ای باشد که دسترسی به غذا ها آسان شود.
تجهیزات لازم سلف سرویس
هر کسبوکار آماده سازی غذا به مجموعهای از تجهیزات پختوپز مناسب برای تولید غذا و سبک و نوع غذای آماده شده و همچنین تجهیزاتی برای غذاخوری ها برای مصرف غذا و نوشیدنی نیاز دارد. تجهیزات مهم و ضروری مانند کانتر گرم، کانتر سرد، کانتر قاشق و چنگال، یخچال صنعتی، تاپینگ، فرگاز صنعتی، اجاق گاز،گرمخانه غذا نیازمند هستید که البته خرید تمامی این موارد به منو ارائه شده توسط شما نیز بستگی خواهد داشت و همچنین مقدار سرمایه ای که در اختیار دارید.
جمعبندی
راهاندازی رستوران سلف سرویس تفاوت چندانی با سایر رستورانها ندارد. سلف سرویس به سبب راحتتر کردن مشتری در سفارش دهی و در دسترس بودن، تجربههای خوبی را برای مشتریان رقم میزند. با رعایت برخی نکات در راهاندازی سلف سرویس میتوانید به فروش قابل توجهی دست پیدا کنید.
دیدگاهتان را بنویسید