نکات مهم در راهاندازی فستفود
راه اندازی فست فود شغلی جذاب و پر درآمد محسوب میشود و برای علاقمندان به آشپزی و پخت و پز مناسب است اما چالش هایی مانند هزینه راه اندازی فست فود، مکان مناسب برای تاسیس فست فود، مسائل بهداشتی و .. در شروع این کار وجود دارد که قبل از شروع به کار باید آنها را پیش بینی نمود.
برآورد هزینه راه اندازی فست فود
اولین قدم برای راه اندازی هر کسب و کاری برآورد هزینه ها میباشد. شما باید به طور دقیق این هزینه ها را برآورد کنید. برای مثال برای راه اندازی فست فود شما به مکان، تجهیزات و مواد اولیه فست فود نیاز دارید.
مطلب مرتبط: ایده های خلاقانه برای افتتاح فست فود
مشاوره و تحقیق
به دلیل رقابتی شدن تجارت فست فود لازم است قبل از اقدام به هرکاری تحقیقات لازم را انجام دهید. این تحقیقات میتواند مشورت با افرادی باشد که این کار را قبلا انجام داده اند و یا اینکه تحقیق شود چه چیزهایی میتواند در کسب و کار شما اثر گذار باشد و چه چیزهایی شما را از رقبا متمایز میکند.
شناسایی مشتریان هدف
بطور دقیق مشخص کنید مشتریان شما چه کسانی هستند. برای مثال اگر فست فود شما در نزدیکی دانشگاه میباشد، به طور قطع دانشجویان مشتری هدف شما هستند. دقت داشته باشید مشتریان شما افرادی متفاوت با علایق متفاوت هستند که نیازهای این مشتریان باید در نظر گرفته شود.
مطلب مرتبط: تهیه مواد اولیه و تجهیزات مناسب برای فست فود
موقعیت مکانی
مکان فست فود از مهمترین عواملی است که قبل از افتتاح و راه اندازی فست فود باید در مورد آن تصمیم گیری کنید چرا که تعداد مشتریان و میزان بازدهی را مشخص میکند. برای مثال اگر فست فود در مکانی کم ترافیک و کم تردد باشد موفقیت چشمگیری نخواد داشت.
منوی غذایی
یکی دیگر از مهم ترین اقدامات لازم برای تاسیس فست فود تهیه منوی غذایی میباشد. باید به طور دقیق مشخص نمایید که در لیست منوی غذایی شما، چه نوع فست فودهایی قرار میگیرند که برای این کار میتوانید از علایق مشتریان و آمارهایی که بدست آورده اید استفاده کنید.
انتخاب نام مناسب برای فست فود
نکته دیگر در افتتاح فست فود انتخاب نام مناسب برای فست فود میباشد که این نام باید مرتبط با کسب و کار شما باشد و در عین حال ذهن مخاطب را درگیر کند.
طراحی و دکوراسیون فست فود
برای محل فست فود طراحی خاصی را در نظر بگیرید. فرقی نمیکند که فست فود شما بیرون بر است یا مشتریان غذای خود را در داخل میکنند. شما باید به طراحی دکوراسیون، تمیزی فضا و نوع میز، رنگبندی فضا، نورپردازی و تهویه آن توجه کنید. دکوراسیون با طراحی متفاوت میتواند مشتریان زیادی جذب کند.
استخدام پرسنل
استخدام پرسنل از سرآشپز تا نیروهای خدماتی امری بسیار مهم است و بهتر است برای این کار از نیروهای مستعد و مسئولیت پذیر کمک گرفت تا در حیطه ی وظایفی که به آنها سپرده میشود بهترین عملکرد را داشته باشند.
زمان کاری فست فود
باید بطور دقیق مشخص کنید زمان کاری فست فود شما چطور است. برای مثال چه وعده هایی غذا ارائه میکنید و یا اینکه در طول روز فعال هستید یا در روزهای تعطیل فعالیت دارید یا خیر.
خرید لوازم و تجهیزات فست فود
یکی از مهم ترین بخش های راه اندازی فست فود تهیه تجهیزات فست فود میباشد. تجهیزات عمده ترین بخش سرمایه اولیه راه اندازی کسب و کارتان را شامل می شود اما در ابتدا باید بدانیم که چه تجهیزاتی برای راه اندازی فست فود نیاز داریم. نکته ای که وجود دارد این است که در ابتدای کار لازم نیست تجهیزات نو تهیه نمایید و بسیاری از تجهیزات را می توانید به صورت دست دوم نیز تهیه کنید مانند یخچال یا فر. البته باید از سلامت آنها مطمئن شوید.
جمع بندی
برای راه اندازی هر فست فود شما باید موارد بالا را به طور جزئی مورد بررسی قرار دهید. منظور ما از این تحقیق و تامل این نیست که با مشاهده چالش هایی که پیش رو دارید، دلسرد شوید و از هم اکنون خود را شکست خورده بدانید. این موارد به شما کمک می کند که آگاهانه تر پیش بروید و ریسک کار شما کاهش یابد و بدانید در هر مرحله باید چه کارهایی انجام دهید.
دیدگاهتان را بنویسید