هزینههای لازم برای افتتاح رستوران
راه اندازی هر کسب و کاری از جمله رستوران نیاز به تخمین هزینه و تامین سرمایه و بودجه میباشد. با توجه به نوع رستوران، مکان، دکوراسیون، تجهیزات، نیروی انسانی و هزینههای جانبی، هزینه افتتاح یک رستوران متغیر است. لازم است برای تاسیس رستوران هزینه های مربوط به آن را بدانید تا از بروز ضرر و زیان هنگام راه اندازی رستوران جلوگیری کنید.
هزینه ملک رستوران
اولین و مهمترین قدم برای راه اندازی رستوران، انتخاب مکان مناسب برای خرید یا اجاره است. اگر بودجه کافی داریدبهتر است یک مکان مناسب برای رستوران خریداری کنید، در غیر اینصورت باید یک مکان مناسب برای اجاره انتخاب کنید. هزینه مکان رستوران به عواملی مانند: شهر مورد نظر، متراژ مکان رستوران و موقعیت رستوران(بالا یا پایین شهر) بستگی دارد.
مطلب مرتبط : بهترین مکان برای راه اندازی رستوران
هزینه مربوط به تهیه مجوز برای رستوران
قبل از راه اندازی رستوران لازم است برخی مجوزهای لازم برای تاسیس رستوران را تهیه کنید که دریافت این مجوزها نسبت به راه اندازی رستوران هزینه کمتری دارد اما از اهمیت بالایی برخوردار است.
هزینه بازسازی مکان رستوران
از هزینه های دیگر برای تاسیس رستوران میتوان به هزینه های بازسازی اشاره کرد که در این فرآیند باید محیط را برای انجام خدمات آشپزی و خدمات رسانی به مشتری آماده کرد. هزینه های بازسازی به عواملی مانند: تم انتخابی برای رستوران، میزان خرابی محیط، المان های مورد نیاز و همچنین نوع دکوراسیونی که برای رستوران در نظر گرفته اید بستگی دارد.
مطلب مرتبط: تاثیر دکوراسیون بر افزایش فروش رستوران
خرید تجهیزات مورد نیاز برای رستوران
هزینه بعدی برای راه اندازی رستوران خرید تجهیزات مورد نیاز رستوران میباشد که این تجهیزات شامل تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات پذیرایی از مشتری و سرو غذا، تجهیزات آماده سازی و وسایل کار میباشد. برای این کار باید یک لیست کامل از تجهیزات مورد نیاز را آماده کنید و سپس تجهیزات با کیفیت و مطابق با نیاز خود تهیه کنید.
هزینه خرید مواد اولیه برای آشپزی
برای تهیه غذاهای مشتری پسند باید مواد اولیه با کیفیت خریداری کنید. این کار به نوع نیاز رستوران، تنوع غذایی رستوران و تعداد غذایی که در طی روز تهیه میشود بستگی دارد. بنابراین باید مشخص کنید چه مواد اولیه ای نیاز دارید تا بتوانید بهترین مواد اولیه را برای رستوارن خریداری کنید.
هزینه بازاریابی و تبلیغات
بخش جدایی ناپذیر تاسیس رستوران تبلیغات و بازاریابی میباشد که این پروسه از قبل افتتاح رستوران تا شروع فعالیت و بعد آن ادامه دار خواهد بود. تبلیغات با روش های مختلفی انجام میگیرد و کاملا سلیقه ای میباشد و قطعا همه ی روش های تبلیغی هزینه ای در بر خواهد داشت و هرچه بیشتر در این زمینه هزینه شود بازخورد بهتری خواهد داشت.
هزینه های ثابت
هزینه های ثابت مانند: آب، برق، گاز و اینترنت بخش مهمی از هزینه ها به شمار میرود و نمیتوان از چشم پوشی کرد.
هزینه استخدام پرسنل
برای داشتن رستوران موفق به پرسنل مجرب و کار بلد نیاز دارید که بسته به نوع رستوران باید ببینید به چند آشپز، چند گارسون و در مجموع چند نفر برای کادر خود نیاز دارید، سپس باید حق الزحمه مورد نیاز کارکنان را محاسبه کنید. برآورد هزینه استخدام کارکنان از اهمیت بالایی برخوردار است و در لیست هزینه راه اندازی رستوران قرار میگیرد.
هزینه بیمه
بیمه پرسنل و بیمه رستوران از اهمیت بسیاری برخوردار است و در لیست هزینه راه اندازی رستوران قرار میگیرد. در طول فعالیت رستوران ممکن است حوادث ناگواری رخ دهد، بنابراین برای جلوگیری از بروز خسارت های مالی و جانی باید بیمه رستوران و پرسنل را جدی بگیرید.
جمع بندی
هزینه راه اندازی رستوران به عوامل مختلفی بستگی دارد و برای موفق عمل کردن در این زمینه باید هزینه های مربوط به تاسیس رستوران را برآورد کنید. شما رستوران را برای کسب درآمد افتتاح میکنید بنابراین باید از تجربه و نوآوری برای کنترل هزینه ها و رسیدن به سود استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید