جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل فود
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود-راهکارهای افزایش فروش
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل فود
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فود-راهکارهای افزایش فروشبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارکاهش ضایعات مواد غذایی در رستوران: راهکارهای عملی

کاهش ضایعات مواد غذایی در رستوران: راهکارهای عملی

23 مرداد 1403
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار ، رستوران و کافه
362 بازدید

ضایعات مواد غذایی در حال حاضر یکی از بزرگترین چالش های جهانی با اثرات زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی است. در مقیاس کوچکتر، ضایعات غذای رستوران نیز بر عملکرد، حاشیه سود و موفقیت کسب و کار تاثیر می گذارد. چگونگی کاهش ضایعات ناشی از تولید مواد غذایی یک چالش مهم است که هر کسب و کار رستورانی باید آن را انجام دهد.

خرید به اندازه و متناسب با نیاز رستوران

سفارش بیش از حد مواد اولیه منجر به این میشود که تاریخ انقضای مواد غذایی قبل از استفاده از آن تمام شود بنابراین برای کاهش ضایعات بهتر است خرید مواد اولیه به اندازه و متناسب با نیاز رستوران انجام شود. همچنین مواد غذایی جدیدتر به طور معمول پشت مواد غذایی قدیمی‌تر قرار می‌گیرند و موجودی قدیمی‌تر همیشه قبل از هدررفت، ابتدا استفاده می‌شود.

نگهداری مناسب مواد غذایی

کنترل دما برای سالم ماندن مواد غذایی بسیار اثر گذار می باشد  و از رشد باکتری ها و فساد مواد غذایی جلوگیری میکند. بنابراین اطمینان حاصل کنید که یخچال و فریزر شما در دمای مناسبی کار میکند. 

ثبت کردن مقدار دور ریز غذا

موجودی میزان ضایعات مواد غذایی به شما کمک میکند تا میزان هدر رفتن مواد غذایی را شناسایی کنید. بررسی ضایعات به شما کمک میکند تا بتوانيد سر منشاء روند توليد زباله ي غذايي در رستوران خود را پيدا كرده و براي کاهش آن راهكارهايي بيابيد.

کاهش خطای انسانی

سفارش‌هایی که اشتباه گرفته می‌شوند یا غذاهایی که به دلیل پخته شدن زیاد یا اشتباه در آماده‌سازی به آشپزخانه فرستاده می‌شوند، اتفاقات رایجی در محیط‌ رستوران‌های هستند، که باعث هدر رفتن مواد غذایی قبل از رسیدن به دست مشتری می‌شوند. با کاهش خطاهای این چنینی و بالا بردن دقت در ثبت سفارش می توان از هدر رفت مواد غذایی جلوگیری کرد.

بهینه سازی منو

اگر ضایعات غذایی زیادی تولید می کنید، ممکن است لازم باشد به کاهش تعداد غذاهای موجود در منوی خود فکر کنید یا خلاق باشید و غذاهای بیشتری را از مواد چند منظوره درست کنید. محبوبیت هر غذا را بررسی کنید اگر منویی طرفدار و محبوبیت نداشت می توان دستور غذایی را تغییر و یا آن را حذف کرد.

استاندارد سازی پرس غذا

 اگر مقدار پرس غذا برای مشتریان زیاد است مقدار و چگونگی آن را  برایشان شرح دهید تا مشتری به میزان مناسب سفارش دهد. استاندارد کردن مقدار پرس غذا روشی است که کارمندان بر اساس آن غذا را سرو می کنند.

پیشنهاد ظروف بیرون بر

مشتریان را تشویق کنید تا باقی مانده غذای خود در ظروف یکبار مصرف ریخته و با خود ببرند که این کار خوب در اکثر رستوران ها انجام می شود. شما میتوانید با قرار دادن ظروف بیرون بر در دسترس مشتریان به فرهنگ سازی در این موضوع کمک کنید.

تهیه کمپوست

به جای فرستادن ضایعات مواد غذایی به محل دفن زباله، مواد غذایی را در سطل کمپوست قرار دهید تا بتوان از آن به خوبی استفاده کرد. این موارد شامل پوست‌های میوه و سبزیجات، نان‌های بیات‌شده، غلات، پودر قهوه و کیسه‌های چای می‌شود. تقریباً همه مواد غذایی به جز گوشت، ماهی و محصولات لبنی را در برمیگیرد.

جمع بندی

با رعایت برخی نکات که به آن اشاره شد میتوانید به کاهش ضایعات مواد غذایی و در نتیجه  صرفه جویی در هزینه های کسب و کار کمک کنید. علاوه بر این یکی از بزرگترین مزایای کاهش میزان ضایعات غذایی این است که می توانید به افرادی در جامعه خود که با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم می کنند کمک کنید.

برچسب ها: کاهش ضایعات مواد غذایی
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل فود – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت