کاهش هزینههای رستوران بدون افت کیفیت
کنترل هزینه های رستوران به شما کمک می کند تا حاشیه سود رستوران را افزایش دهید علاوه بر این هزینه غذا و نیروی کار در موفقیت و شکست هر رستورانی می تواند اثرگذار باشد. آگاهی از تکنیک های کاهش هزینه برای رستوران ها از جمله مسئولیت های بزرگی است که صاحب آن بر عهده دارد. صاحبان رستورانهایی که هزینههای خود را مدیریت میکنند، میتوانند از خرج کردن بیش از حد برای کارکنان، لوازم و اقلام بدون لطمه به کیفیت خدمات و غذا جلوگیری کنند. در این مقاله به بررسی راه هایی برای کاهش هزینه ها بدون از دست دادن کیفیت می پردازیم.
توجه به تغییرات کوچک
هنگام در نظر گرفتن اقدامات کاهش هزینه، رستورانها اغلب به تغییرات چشمگیر و کلان فکر میکنند، اما تغییرات کوچک میتوانند در طول زمان صرفهجویی زیادی ایجاد کنند. اگر غذا را به صورت آماده میفروشید، سعی کنید مقدار بسته های نمک یا دستمال های موجود در هر سفارش را کاهش دهید. اگر میان وعده های رایگان همراه با نوشیدنی ارائه می دهید، اندازه وعده را نصف کنید.
مطلب مرتبط: بهینه سازی منوی رستوران برای افزایش فروش
کاهش ضایعات مواد غذایی
وقتی غذا در آشپزخانه شما بلا استفاده می شود، هزینه خوبی را برای دور ریختن هدر می دهید و این علاوه بر هزینه هایی است که با سفارش، آماده سازی و پختن غذا تحمیل می شود. یکی از راههای کاهش ضایعات مواد غذایی، محدود کردن موجودی اضافی است. درست است که رستورانها باید سطح معینی از موجودی خود را حفظ کنند اما وقتی بیش از حد سفارش میدهند، اغلب منجر به فساد و هدر رفتن مواد غذایی میشود. نظارت و اندازه گیری اولین قدم در شناسایی بزرگترین منابع زباله در آشپزخانه شما است.
خرید مواد اولیه به صورت عمده
یکی از راه های کاهش هزینه ها خرید عمده مواد اولیه رستوران و فست فود می باشد. البته به جز مواردی که باید به صورت تازه و به روز تهیه شوند. انجام این کار دارای دو مزیت می باشد: اول اینکه معمولا قیمت خرید عمده بسیار کمتر از خرید جزئی می باشد و شما می توانید از عمده فروشان تخفیفات خوبی را دریافت نمایید. دوم اینکه هزینه حمل و نقل مواد نیز کاهش می یابد زیرا نیازی به رفت و آمد چندین باره نیست و تنها یک بار می توانید مواد اولیه مورد نیاز خود را حمل نمایید.
استفاده از وسایل برقی کم مصرف
رستورانها میتوانند با سرمایهگذاری در وسایل کم مصرف و توجه بیشتر به مصرف، هزینههای انرژی را کاهش دهند. به دنبال راههایی برای صرفهجویی در هزینههای خدمات آب و برق، از طریق شرکت خود بروید. فرایندها و پروتکل های جدیدی را برای کاهش مصرف انرژی در نظر بگیرید. تغییر لامپ های پر مصرف به لامپ های کم مصرف یکی از نمونه های سریع، موثر و سازگار با محیط زیست برای کاهش قبض است.
انتخاب فصلی منو
مواد غذایی که در برخی فصل ها به بازار می آیند ممکن است در فصل های دیگر به آسانی در دسترس نباشند و در صورت موجود بودن با قیمتی بالاتر عرضه شوند. می توانید برای کاهش چنین هزینه هایی، منوی خود را در هر فصل با توجه به مواد غذایی که در همان فصل موجود هستند طراحی نمایید. در این صورت، کیفیت غذاهای شما پایین نخواهد بود و هزینه اضافی بابت مواد اولیه کمیاب نیز پرداخت نخواهید کرد.
حذف غذاهای کم طرفدار از منو
غذاهای کم طرفدار در منو نه تنها تاثیری در افزایش مشتری ندارد بلکه می تواند نتیجه عکس داشته باشد. بهتر است تنها غذاهایی در منو وجود داشته باشند که فروش بیشتری دارند و با هر سلیقه ای سازگاری دارند. در این صورت دیگر نگران کیفیت غذاها یا نارضایتی مشتریان نخواهید بود. تعداد غذای زیاد طبیعتا نیاز به مواد اولیه بیشتری نیز دارد. برخی از مواد غذایی سرعت فاسد شدن بالایی دارند. بنابراین، هر چه تعداد غذا بیشتر باشد مواد اولیه بیشتری در انبار شما وجود دارد و ریسک بیشتری برای فاسد شدن آنها و ضرر مالی وجود دارد.
افزایش بهره وری تیم های کاری
یکی دیگر از راه های کاهش هزینه های رستوران و فست فود، افزایش بهره وری تیم های کاری میباشد که شامل: آموزش مهارتهای بهینه کاری، تقسیم کار به صورت کارآمد، کاهش ضایعات و هدر رفت مواد، و استفاده از سیستمهای مدیریت کاری میشود.
نتیجه گیری
افزایش هزینه های مصرفی در رستوران منجر به کاهش سود دهی و ضررهای مالی خواهد شد. با رعایت برخی نکات میتوانید شاهد کاهش محسوس هزینه ها در طولانی مدت باشید.
دیدگاهتان را بنویسید