جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کاررستوران و فست‌فودکاهش هزینه‌های رستوران بدون افت کیفیت

کاهش هزینه‌های رستوران بدون افت کیفیت

10 شهریور 1403
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار ، رستوران و فست‌فود
246 بازدید

کنترل هزینه های رستوران به شما کمک می کند تا حاشیه سود رستوران را افزایش دهید علاوه بر این هزینه غذا و نیروی کار در موفقیت و شکست هر رستورانی می تواند اثرگذار باشد. آگاهی از تکنیک های کاهش هزینه برای رستوران ها از جمله مسئولیت های بزرگی است که صاحب آن بر عهده دارد. صاحبان رستوران‌هایی که هزینه‌های خود را مدیریت می‌کنند، می‌توانند از خرج کردن بیش از حد برای کارکنان، لوازم و اقلام بدون لطمه به کیفیت خدمات و غذا جلوگیری کنند. در این مقاله به بررسی راه هایی برای کاهش هزینه ها بدون از دست دادن کیفیت می پردازیم.

توجه به تغییرات کوچک

هنگام در نظر گرفتن اقدامات کاهش هزینه، رستوران‌ها اغلب به تغییرات چشمگیر و کلان فکر می‌کنند، اما تغییرات کوچک می‌توانند در طول زمان صرفه‌جویی زیادی ایجاد کنند. اگر غذا را به صورت آماده میفروشید، سعی کنید مقدار بسته های نمک یا دستمال های موجود در هر سفارش را کاهش دهید. اگر میان وعده های رایگان همراه با نوشیدنی ارائه می دهید، اندازه وعده را نصف کنید.

مطلب مرتبط: بهینه سازی منوی رستوران برای افزایش فروش

کاهش ضایعات مواد غذایی

وقتی غذا در آشپزخانه شما بلا استفاده می شود، هزینه خوبی را برای دور ریختن هدر می دهید و این علاوه بر هزینه هایی است که با سفارش، آماده سازی و پختن غذا تحمیل می شود. یکی از راه‌های کاهش ضایعات مواد غذایی، محدود کردن موجودی اضافی است. درست است که رستوران‌ها باید سطح معینی از موجودی خود را حفظ کنند اما وقتی بیش از حد سفارش می‌دهند، اغلب منجر به فساد و هدر رفتن مواد غذایی می‌شود. نظارت و اندازه گیری اولین قدم در شناسایی بزرگترین منابع زباله در آشپزخانه شما است.

خرید مواد اولیه به صورت عمده

یکی از راه های کاهش هزینه ها خرید عمده مواد اولیه رستوران و فست فود می باشد. البته به جز مواردی که باید به صورت تازه و به روز تهیه شوند. انجام این کار دارای دو مزیت می باشد: اول اینکه معمولا قیمت خرید عمده بسیار کمتر از خرید جزئی می باشد و شما می توانید از عمده فروشان تخفیفات خوبی را دریافت نمایید. دوم اینکه هزینه حمل و نقل مواد نیز کاهش می یابد زیرا نیازی به رفت و آمد چندین باره نیست و تنها یک بار می توانید مواد اولیه مورد نیاز خود را حمل نمایید.

استفاده از وسایل برقی کم مصرف

رستوران‌ها می‌توانند با سرمایه‌گذاری در وسایل کم مصرف و توجه بیشتر به مصرف، هزینه‌های انرژی را کاهش دهند. به دنبال راه‌هایی برای صرفه‌جویی در هزینه‌های خدمات آب و برق، از طریق شرکت خود بروید. فرایندها و پروتکل های جدیدی را برای کاهش مصرف انرژی در نظر بگیرید. تغییر لامپ های پر مصرف به لامپ های کم مصرف یکی از نمونه های سریع، موثر و سازگار با محیط زیست برای کاهش قبض است.

انتخاب فصلی منو

مواد غذایی که در برخی فصل ها به بازار می آیند ممکن است در فصل های دیگر به آسانی در دسترس نباشند و در صورت موجود بودن با قیمتی بالاتر عرضه شوند. می توانید برای کاهش چنین هزینه هایی، منوی خود را در هر فصل با توجه به مواد غذایی که در همان فصل موجود هستند طراحی نمایید. در این صورت، کیفیت غذاهای شما پایین نخواهد بود و هزینه اضافی بابت مواد اولیه کمیاب نیز پرداخت نخواهید کرد.

حذف غذاهای کم طرفدار از منو

غذاهای کم طرفدار در منو نه تنها تاثیری در افزایش مشتری ندارد بلکه می تواند نتیجه عکس داشته باشد. بهتر است تنها غذاهایی در منو وجود داشته باشند که فروش بیشتری دارند و با هر سلیقه ای سازگاری دارند. در این صورت دیگر نگران کیفیت غذاها یا نارضایتی مشتریان نخواهید بود. تعداد غذای زیاد طبیعتا نیاز به مواد اولیه بیشتری نیز دارد. برخی از مواد غذایی سرعت فاسد شدن بالایی دارند. بنابراین، هر چه تعداد غذا بیشتر باشد مواد اولیه بیشتری در انبار شما وجود دارد و ریسک بیشتری برای فاسد شدن آنها و ضرر مالی وجود دارد.

افزایش بهره وری تیم های کاری

یکی دیگر از راه های کاهش هزینه های رستوران و فست فود، افزایش بهره وری تیم های کاری میباشد که شامل: آموزش مهارت‌های بهینه کاری، تقسیم کار به صورت کارآمد، کاهش ضایعات و هدر رفت مواد، و استفاده از سیستم‌های مدیریت کاری میشود.

نتیجه گیری

افزایش هزینه های مصرفی در رستوران منجر به کاهش سود دهی و ضررهای مالی خواهد شد. با رعایت برخی نکات میتوانید شاهد کاهش محسوس هزینه ها در طولانی مدت باشید.

برچسب ها: اسنپ‌فودکاهش هزینهکاهش هزینه‌های رستوران
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت