تهیه مواد اولیه رستوران
یکی از مهمترین سوالات برای افرادی که قصد راه اندازی رستوران دارند این است که مواد اولیه را از کجا و چگونه تهیه کنند؟ رستوران های زنجیره ای برای شعب مختلفی که دارند مواد اولیه را با کیفیت یکسان توزیع میکنند اما رستوران های انفرادی باید مواد اولیه مورد نیاز رستوران را خودشان تهیه کنند. یک رستوران به فرد یا افرادی نیاز دارد که بتواند مواد و موارد مصرفی روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه را با برنامه ریزی، دسته مدیریت کند.
قیمت مواد اولیه رستوران
قیمت مواد اولیه در رستورانها به تعداد و نوع مواد، کیفیت، تامینکنندهها، منطقه جغرافیایی و نیازهای خاص رستوران بستگی دارد. اما به طور کلی، در نظر گرفتن قیمتهای مناسب و متعادل برای مواد اولیه مهم است تا تأثیر مالی روی هزینههای کلی رستوران کمتر شودقیمتگذاری مواد اولیه را با توجه به تحقیقات و مقایسه با تامینکنندگان مختلف انجام دهید. قیمتها ممکن است در مناطق مختلف متفاوت باشند.
تهیه فهرست مواد اولیه
با توجه به آیتم های موجود در منو شما میتوانید لیستی از مواد اولیه مورد نیاز را تهیه کنید. هدف این است که لیست جامعی از هر ماده غذایی و نوشیدنی که نیاز دارید داشته باشید.
محاسبه میزان مصرف
تعداد سفارشات روزانه خود را تخمین بزنید چرا که این کار به شما کمک میکند میزان مواد اولیه را تخمین بزنید. موفقیت در مدیریت رستوران با کاهش میزان غذا و دور ریز آن با پیگیری و در نظر گرفتن مواد اولیه ای که وارد آشپزخانه میشوند آغاز میشود.
توجه به فضا و میزان فروش
به فضای ذخیرهسازی موجود برای انواع مختلف محصولات توجه داشته باشید. اگر بیشتر از فضای فریزرتان مواد داشته باشید، بیرون میمانند و خراب میشوند. و همچنین فروش شما مشخص میکند که چقدر و هرچند وقت باید مواد غذایی را بخرید.
ارتباط با توزیع کنندگان مواد اولیه
هنگامی که به نتیجه دقیق در مورد میزان مواد اولیه مورد نیاز رستوران رسیدید میتوانید با توزیع کننده مواد اولیه مرتبط شوید تا مناسب ترین مواد از لحاظ کیفیت و قیمت را انتخاب کنید و خرید عمده از تامین کننده به شما کمک میکند تا هزینه های رستوران را پایین نگه دارید.
همچنین با خرید از اسنپ ساپلای میتوانید تمام ملزومات اولیه مورد نیاز خود را به صورت یکجا، آنلاین، سریع و بهصرفه تهیه کنید. اسنپ ساپلای نه تنها پروسه پرچالش و زمانبر تامین مواد اولیه را آسان میکند بلکه باعث صرفهجویی در هزینه و زمان شما نیز میشود.
بیش از 6000 محصول در 13 دستهبندی در ساپلای وجود دارد که به شما حق انتخاب بیشتری جهت خرید داده و نیاز شما به تامین ملزومات از سایر روشها را به حداقل میرساند.
خرید از بازارهای هفتگی
اگر خرید مواد اولیه از توزیع کننده عمده ممکن نباشد، یکی از پیشنهادهای ویژه خرید از بازارهای هفتگی است. چنین بازراهایی به خصوص برای صیفی جات بسیار مناسب خواهد بود و هزینه تمام شده را پایین نگاه میدارد.
خرید محصول از کشاورزان
برای تامین برخی از مواد اولیه میتوانید به سراغ مزرعه داران و کشاورزان بروید که بهتر است برای این کار لیست کاملی از مایحتاج خود را داشته باشید. خرید محصول از کشاورزان هم به صرفه جویی در هزینه ها کمک میکند و هم شما از تازگی محصولات و سالم بودن آنها مطمئن هستید.
خرید از بازارهای محلی
رفتن به مزارع و خرید از کشاورز ان ممکن است کاری سخت به نظر بیاید اما بازارهای محلی جایگزین مناسبی برای زمین های کشاورزی هستند و شما با کمی گشتن و مقایسه قیمت ها و اجناس میتوانید خرید خوبی داشته باشد علاوه بر آن استفاده از محصولات محلی به دلیل طراوت و تازگی میتواند مورد استقبال مشتریان باشد. خرید از بازار محلی به رستوران شما این امکان را میدهد تا همه چیز را با بهترین قیمت و وضعیت بدست آورید. همه چیز تازه و با قیمت مناسب بدست آورید.
خرید از تامین کنندگان کوچک
تامین مواد اولیه از تامین کننده های کوچک این مزیت را دارد که اگر شما به دنبال ماده غذایی خاصی باشید احتمال اینکه تامین کننده کوچک بتواند آن را پیدا کند زیاد است.
جمع بندی
رستورانها با محصولاتی کار میکنند که بسیار فسادپذیر است و نیاز به یک برنامه کامل برای تأمین این مواد هست. نیازهای خود را ارزیابی کرده و سپس با نمایندگان فروش چندین شرکت مذاکره کنید تا بهترین گزینه را برای رستوران خود پیدا کنید. به عنوان یک راهحل مدرن، پیشنهاد میکنیم از سرویسهای تامین مواد اولیه مانند اسنپ ساپلای استفاده کنید. این سرویسها به شما کمک میکنند تا یکجا و بهصرفه، به راحتی مواد اولیه را تهیه کنید و از تنوع تامینکنندگان بهرهبرده شود.
دیدگاهتان را بنویسید