مجوزهای لازم برای افتتاح رستوران
برای راه اندازی هر نوع کسب و کاری نیاز به مجوزهای لازم است و راه اندازی رستوران نیز از این قضیه مستثنی نیست. دریافت و تائید مجوزهای لازم نیازمند تلاش و پیگیری های بسیار است و اگر با شرایط اخذ مجوز رستوران و یا قوانینی که برای راه اندازی اندازی رستوران آشنا نباشید این فرآیند بسیار پیچیده و طولانی میشود.
مجوز کسب و کار برای راه اندازی رستوران
همان ابتدا که تصمیم به افتتاح رستوران میگیرید، اولین اقدام گرفتن مجوز کسب و کار است. بر اساس قانون نظام صنفی، اتحادیه صنفی مربوط به کسب و کار شما این مجوز را صادر میکند. شما باید قبل از استخدام کارکنان رستوران و خرید تجهیزات برای اخذ این مجوز اقدام کنید.
مجوز مکان رستوران
پس از اتمام کار ساخت و ساز ساختمان میتوانید مجوزهای اشتغال را از اتحادیه های ساخت و ساز شهر خود بگیرید. داشتن مجوز مکان شما را از برخی خطراتی که در حین کار ممکن است اتفاق بیفتد، از لحاظ قانونی حمایت میکند. بطور کلی مکان مورد استفاده برای تاسیس رستوران، باید از نظر قانونی مورد تائید قرار گرفته باشد.
مجوز موسیقی برای افتتاح رستوران
برای اجرای موسیقی بصورت زنده و یا پخش موسیقی در فضای رستوران و با توجه به نوع موسیقی استفاده در فضای رستوران نیازمند مجوزهای لازم هستید. پخش موسیقی در رستوران و هنگام سرو غذا حس خوشایندی را به مشتریان القا میکند، اما در صورتی که مجوز پخش را قبلا دریافت کرده باشید.
مطلب مرتبط : تاثیر موسیقی و اجرای زنده در فروش رستوران
مجوز سلامت کارکنان
علاوه بر مکان رستوران و خدمات غذایی که نیاز به مجوز بهداشت دارند، کارکنان رستوران نیز باید مجوزهای لازم برای این کار را داشته باشند. کارکنان باید دوره های آموزش رستوران داری را بگذرانند که این دوره ها شامل: اقدامات بهداشتی مناسب حین تهیه غذا، ذخیرهسازی مواد غذایی و دست زدن به مواد غذایی برای جلوگیری از آلوده شدن آنها و بیماری ها میباشد.
مجوز برند رستوران
قبل از شروع به تبلیغ برای رستوران و در کنار اخذ مجوزهای دیگر باید مجوز لازم برای سر در رستوران گرفته شود. اغلب سردرهای رستوران که در فضای باز قرار میگیرند باید توسط اتحادیه مربوط تائید شود.
مطلب مرتبط: هزینه های لازم برای افتتاح رستوران
مجوز فروشندگی
ارائه خدمات غذایی در رستوران ها در ازای دریافت وجه و فروش مواد غذایی به افراد است و به نوعی فروشندگی محسوب میشود و برای فروش، دریافت وجه و قیمت گذاری به مجوز فروشندگی نیاز است.
مجوز محل ضایعات
این مجوز، از جمله مجوزهایی است که کمتر شنیده میشود اما برای راه اندازی رستوران به این مجوز نیاز است. مجوز محل ضایعات به شما اجازه میدهد تا شما محلی را برای ضایعات و زباله های رستوران اختصاص دهید. مقررات و هزینه دریافت این مجوز به سایز مکان قرار دادن زبالهها، محل دقیق آن و موقعیت کلی رستوران شما بستگی دارد.
شناسه کارکنان EIM
مانند مجوز کسب وکار ، تمامی رستوران ها باید شماره شناسایی کارکنان را تهیه کنند.
یک EIN درواقع یک شناسه مالیاتی است که توسط سایت صادر میشود.
جمع بندی
روند تهیه تمامی مجوزها سخت و پیچیده است اما تامین آنها یکی از اصلی ترین مراحل برای بازگشایی رستوران شما و جلوگیری از پرداخت جریمه های فاجعه بار است.
دیدگاهتان را بنویسید