وظایف مدیر داخلی رستوران
رسیدگی به تمامی امور رستوران برای مدیریت رستوران کمی دشوار خواهد بود و مدیر داخلی میتواند به عنوان دستیار مدیر عامل یا مدیر رستوران فعالیت کند. مدیریت داخلی رستوران یکی از پست های کلیدی در مدیریت اجرایی رستوران میباشد.
افراد مناسب برای مدیریت داخلی رستوران
مدیریت داخلی رستوران مانند هر شغلی به مهارت و تخصص نیاز دارد و علاوه بر تحصیلات نیازمند سوابق و تجربه کافی نیز میباشد و انتخاب مدیر شایسته میتواند نقش مهمی در پیشرفت رستوران شما داشته باشد.
تحقیقات درمورد بازار هدف
یکی از اصلی ترین وظایف مدیر رستوران شناسایی بازار هدف است برای مثال تحقیق درباره ترجیحات غذایی مشتریان و اینکه مخاطبین اصلی رستوران چه کسانی هستند میتواند در حیطه وظایف مدیر داخلی رستوران قرار بگیرد. علاوه بر این تجزیه و تحلیل رقبا هم باید توسط مدیر داخلی بصورت مداوم انجام شود.
مشارکت در منابع انسانی و جذب کارکنان
مدیران رستوران باید مسئولیت منابع انسانی را بر عهده بگیرند و تمامی مراحل استخدام را انجام دهند که شامل مصاحبه، حضور در هیئت مدیره و آموزش است. این فرآیند ممکن کمی سخت به نظر بیاید اما انتخاب نیروی ماهر و توانمند برای موفقیت رستوران ضروری است.
مدیریت خرید و موجودی
مدیر داخلی رستوران باید اطمینان حاصل کند که آشپزخانه با تمام مواد مورد نیاز با حداقل هدر رفت ذخیره شود و برای این کار باید سفارشات خرید و مدیریت موجودی را تنظیم کند.
مدیریت امور مالی رستوران
مدیر داخلی رستوران مسئولیت رسیدگی به امور مالی و حسابداری رستوران را نیز به عهده دارد. همچنین رسیدگی به امور دفتری و حقوقی رستوران نیز جزء وظایف مدیر داخلی به شمار میرود.
مدیریت فناوری رستوران
همه رستوران ها به فناوری های مختلف مانند سیستم های POS، سیستم های تحویل آنلاین، سیستم های مدیریت میز و رزرواسیون مجهز هستند. مدیر باید از به روز بودن سیستم و کارکرد بدون مشکل آن اطمینان حاصل کند.
تبلیغات و بازاریابی
یکی دیگر از وظایف مدیر داخلی رستوران انجام تبلیغات و بازاریابی میباشد که باعث جذب مشتریان جدید و در نتیجه افزایش میشود. مدیر رستوران میتواند با به روز نگه داشتن پلتفرم های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام و یا سایر شبکه های اجتماعی و ایجاد محتوای هیجان انگیز مشتریان را ترغیب کند تا از رستوران بازدید کنند.
مدیریت تیم
مدیر رستوران باید مهارت کافی برای مدیریت تیم را داشته باشد تا بتواند افراد را مدیریت کند، وظایف مربوط به آنها را تعیین کند و مسئولیت کلی رستوران را عهده دار شود.
ارائه منو
یکی دیگر از وظایف مدیر داخلی رستوران ارائه منو میباشد که هرچه منو خلاقانه و متفاوت باشد امکان جذب مشتری بیشتر خواهد بود، در واقع ارائه منوی خلاقانه میتواند امتیازی مثبت برای رستوران و مدیریت آن مجموعه باشد.
استانداردهای بهداشت و ایمنی
یکی از مسئولیت های مدیر داخلی رستوران دریافت گواهینامه های بهداشت و ایمنی رستوران میباشد. مدیر باید از نظافت و بهداشت در تمامی قسمت های رستوران از آشپزخانه تا سالن غذا خوری و هم چنین رعایت استانداردهای ایمنی اطمینان حاصل کند.
توجه به نیازهای کارکنان
یکی دیگر از وظایف مدیر داخلی رستوران توجه به نیازهای کارکنان و همچنین فراهم کردن فضای شاد و دوستانه در بین کارکنان میباشد که این امر باعث ارتقا و بهبود کیفیت خدمات میشود.
جمع بندی
مدیریت رستوران مانند مشاغل دیگر نیازمند تجربه و مهارت کافی میباشد که برای موفقیت رستوران باید در زمینه مدیریت پرسنل، رسیدگی به امور پخت غذا و بهداشت و هم چنین توجه به نیازهای مشتریان باید دانش کافی را بدست آورد.
دیدگاهتان را بنویسید