تاثیر نگهداری مواد اولیه در جلوگیری از هدر رفتن غذا
هدر رفتن مواد غذایی امروزه به یک معضل جهانی تبدیل شده که برای جلوگیری از آن، علاوه بر مصرف کننده نهایی، ارائه دهنده مواد غذایی به خصوص رستورانها میتوانند موثر باشند.
در این مطلب به نکات بسیار مهمی در رابطه نگهداری مواد اولیه و تاثیر آن در جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی اشاره شده که پیشنهاد میکنیم تا انتها آن را مطالعه کنید.
نگهداری صحیح مواد غذایی در رستوران
فرآیندهای ذخیرهسازی نادرست میتواند منجر به فاسد شدن مواد اولیه و دور ریختن آنها شود. در ادامه به نکاتی مهم در مورد نگهداری مواد غذایی اشاره کرده ایم:
1- محل نگهداری را تاریک و خشک نگه دارید
ذخیره سازی مواد اولیه در یک محل تاریک، زمان تازه بودن آنها را به حداکثر میرساند ؛ چه کالاهایی که در انبار خشک باشند و چه محصولاتی که در یخچال یا فریزر باشد. شرایط ایده آل همیشه دور از نور مستقیم است مخصوصا نور خورشید. کنترل روشنایی، دمای پایدار را ایجاد کرده و کیفیت را تضمین میکند.
2- دمای مناسب برای ذخیره سازی ضروری است
کنترل دما برای ایمنی مواد غذایی و تازه ماندن آنها ضروری است، چون از رشد باکتریهای بیماری زا و مضر جلوگیری میکند. توجه داشته باشید که دمای مناسب برای نگهداری مواد اولیه در یخچال بین 1 تا 4 درجه و در فریزر حداقل منفی 18 درجه سانتی گراد است.
3- برچسبگذاری مواد اولیه
توجه کنید که برچسبگذاری مواد اولیه غذایی بسیار مهم است. به پرسنل خود آموزش دهید که مواد اولیه را با برچسب مناسب شامل نام ماده غذایی، تاریخ تولید و تاریخ انقضا برچسبگذاری کنند.
رعایت موارد گفته شده در این مطلب می تواند به کاهش دور ریز مواد غذایی مجموعه شما کمک بسیار زیادی کند تا نقش مهمی را در جلوگیری از اسراف غذا ایفا کنید.
دیدگاهتان را بنویسید