جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگتازه ها و اطلاع رسانی هااطلاعیه‌های اسنپ فودتاثیر نگهداری مواد اولیه در جلوگیری از هدر رفتن غذا

تاثیر نگهداری مواد اولیه در جلوگیری از هدر رفتن غذا

30 مهر 1402
ارسال شده توسط رضا محمدی
تازه ها و اطلاع رسانی ها ، اطلاعیه‌های اسنپ فود
441 بازدید

هدر رفتن مواد غذایی امروزه به یک معضل جهانی تبدیل شده که برای جلوگیری از آن، علاوه بر مصرف کننده نهایی، ارائه دهنده  مواد غذایی به خصوص رستوران‌ها می‌توانند موثر باشند.
در این مطلب به نکات بسیار مهمی در رابطه نگهداری مواد اولیه و تاثیر آن در جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی اشاره شده که پیشنهاد میکنیم تا انتها آن را مطالعه کنید.

نگهداری صحیح مواد غذایی در رستوران

فرآیندهای ذخیره‌سازی نادرست می‌تواند منجر به فاسد شدن مواد اولیه و دور ریختن آنها شود. در ادامه به نکاتی مهم در مورد نگهداری مواد غذایی اشاره کرده ایم:

1- محل نگهداری را تاریک و خشک نگه دارید

ذخیره سازی مواد اولیه در یک محل تاریک، زمان تازه بودن آنها را به حداکثر می‌رساند ؛ چه کالاهایی که در انبار خشک باشند و چه محصولاتی که در یخچال یا فریزر باشد. شرایط ایده آل همیشه دور از نور مستقیم است مخصوصا نور خورشید. کنترل روشنایی، دمای پایدار را ایجاد کرده و کیفیت را تضمین می‌کند.

2- دمای مناسب برای ذخیره سازی ضروری است

کنترل دما برای ایمنی مواد غذایی و تازه ماندن آنها ضروری است، چون از رشد باکتری‌های بیماری زا و مضر جلوگیری می‌کند. توجه داشته باشید که دمای مناسب برای نگهداری مواد اولیه در یخچال بین 1 تا 4 درجه و در فریزر حداقل منفی 18 درجه سانتی گراد است.

3- برچسب‌گذاری مواد اولیه

 توجه کنید که برچسب‌گذاری مواد اولیه غذایی بسیار مهم است. به پرسنل خود آموزش دهید که مواد اولیه را با برچسب مناسب شامل نام ماده غذایی، تاریخ تولید و تاریخ انقضا برچسب‌گذاری کنند.
رعایت موارد گفته شده در این مطلب می تواند به کاهش دور ریز مواد غذایی مجموعه شما کمک بسیار زیادی کند تا نقش مهمی را در جلوگیری از اسراف غذا ایفا کنید.

در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت