چگونگی مدیریت فستفود
راه اندازی یک فستفود شاید به ظاهر کار سادهای به نظر برسد ولی در واقع پس از شروع به کار یک رستوران مشکلات و سختیهای زیادی به وجود خواهد آمد که با توجه به توانایی فردی که مدیریت فست فود را بر عهده دارد به راحتی میتواند از پس این مشکلات برآید و شرایط بحرانی را به خوبی اداره و مدیریت کند. اکثر افراد این طور فکر می کنند که مدیریت فست فود شغل پرسود و بی دغدغهای است و به آسانی میتوانند چنین محیطی را اداره کنند ولی توجه داشته باشید که هر کاری پیچیدگیها و سختیهای خودش را دارد.
رستوران فستفود در مقابل رستوران
بین مدیریت رستورانهای فستفود و رستورانهای معمولی تفاوت وجود دارد. رستورانهای فستفود مدیران را ملزم به تمرکز بر سرعت، کاهش هزینه، کارایی خدمات مشتری میکنند. اگر مدیر رستوران فستفود میخواهد موفق باشد، باید اطمینان حاصل کند که کارکنان از این رویهها پیروی میکنند و انتظارات مشتری برآورده میشود. از سوی دیگر، مدیریت یک رستوران سنتی بیشتر بر خلاقیت منو و تجربه مشتری متمرکز است. مدیر باید اطمینان حاصل کند که غذاهای منحصر به فرد، با کیفیت و فضایی لذت بخش به مشتریان ارائه میشود. علاوه بر این، مدیران رستوران باید بتوانند به طور حرفهای به هرگونه شکایت مشتری رسیدگی کنند.
ایجاد محیط کاری جذاب و مثبت
اطمینان حاصل کنید که فضایی ایجاد میکنید که در آن کارکنان احساس احترام و قدردانی کنند. چندین راه برای انجام این کار وجود دارد: ارائه پاداش برای یک کار خوب انجام شده، ارائه تشویق، یا ایجاد یک فضای بدون استرس که همکاری را تقویت می کند. نگرش مثبت تیم شما برای ارائه یک تجربه خوب برای مشتری ضروری است. چرا به طور منظم از فعالیتهای تیم سازی مانند ساعات شاد یا ناهارهای تیمی میزبانی نمیکنید تا اطمینان حاصل شود که همه با هم خوب کار میکنند. برخی از فعالیتهای محبوبتر تیمسازی برای کارکنان فستفود شما عبارتند از:اتاق فرار،مسابقات بازی رومیزی، کلاسهای آشپزی و …
مشتری مداری
در نظر نگرفتن خواستهها و سلیقهها و راضی نبودن مشتریان به شکست رستوران منجر خواهد شد و باید همیشه این موضوع را در نظر داشته باشیم که حیات و پابرجایی رستورانها و سرمایه کاری ما کاملاً به مشتری مداری و درنظر گرفتن خواستهها و نیازهای مشتریها وابسته است.
مدیریت کارکنان
برای سرعت بخشیدن به خدمات خود، به تعداد کافی کارمند نیاز دارید. این وظیفه بخش مدیریت و مدیریت آشپزخانه است. ممکن است در ساعات اوج به کارمندان بیشتری نیاز داشته باشید. بر اساس آن، شما باید کارکنان خود را برنامه ریزی کنید و بین کارکنان تمام وقت و پاره وقت تعادل برقرار کنید. همچنین مهم است که در چه ساعتی و چه روزهایی با عجله در تجارت خود مواجه هستید.
بررسی منو و ارائه تخفیف
منوی غذایی فستفود و غذاهای ارائه شده بعد از مدتی نیازمند تغییر میباشد. شما میتوانید به کمک سرآشپز و بررسی سلایق و علاقه مشتریان منوی فستفود را به روز رسانی کنید که مورد توجه مشتریان قرار بگیرد. علاوه بر این میتوانید آفرها و پیشنهادات ویژهای در روزهای خاص به مشتریان ارائه دهید.
جمعبندی
مدیریت فست فود نیازمند تجربه، برنامه ریزی، نوآوری و توجه به جزئیات است. به طور کلی، برای موفقیت در راه اندازی و مدیریت فست فود، نیاز به ارتقاء دائمی کیفیت خدمات و محصولات، شناخت بازار و نیازهای مشتریان، و توانایی انطباق با تغییرات است.
دیدگاهتان را بنویسید