جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل فود
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود-راهکارهای افزایش فروش
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل فود
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فود-راهکارهای افزایش فروشبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارسایر کسب و کارهاحفظ کیفیت محصولات سرد با «پک یخ ژله‌ای» اسنپ‌فود!

حفظ کیفیت محصولات سرد با «پک یخ ژله‌ای» اسنپ‌فود!

18 تیر 1404
ارسال شده توسط رضا محمدی
مدیریت کسب و کار ، سایر کسب و کارها
392 بازدید

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها حفظ دمای مناسب محصولات سرد مانند بستنی، شیک، فالوده یا نوشیدنی‌های سرد هنگام ارسال سفارش است. اسنپ‌فود با ارائه پک یخ ژله‌ای این مشکل را برای مجموعه‌های فعال در این حوزه حل کرده است.

پک یخ ژله‌ای، بسته‌ای کوچک حاوی مایع غیر سمی و خوراکی است که پس از فریز شدن، دمای محصولات شما را تا زمان تحویل حفظ می‌کند. این پک‌ها، ایمن و قابل استفاده در کنار مواد غذایی هستند.

مزایای استفاده از پک یخ

  • حفظ کیفیت و ظاهر محصول و افزایش رضایت مشتریان
  • افزایش فروش آیتم‌های سرد
  • متمایز شدن از مجموعه‌های دیگر برای مشتری

نکات کلیدی در استفاده از پک یخ

قبل از استفاده:

  • پک‌های یخ ژله‌ای را حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار دهید. 

بهترین نحوه استفاده از پک‌های یخ فریز کردن آن‌ها از شب قبل است. ولی اگر زمان کافی وجود نداشت، باید حداقل ۶ ساعت قبل از استفاده فریز شوند.

هنگام بسته‌بندی سفارش

  • پک یخ را طوری بچینید که تماس مستقیم با بدنه ظرف داشته باشد.
  • برای هر یک یا دو آیتم، یک پک یخ کافی است. 
  • اگر سه تا چهار آیتم دارید، ۲  پک یخ استفاده کنید.

اگر به کیفیت سفارش، تجربه مشتری و برند خود اهمیت می‌دهید، پک یخ ژله‌ای یک ابزار ساده و مؤثر برای ارتقاء کسب‌وکار شماست. افزودنی‌ پک یخ را تعریف کنید و آماده افزایش رضایت مشتریان‌تان باشید!

در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل فود – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت