جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارفوت و فن مدیریت رستوران برای افزایش فروش

فوت و فن مدیریت رستوران برای افزایش فروش

29 آذر 1402
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار
930 بازدید

مدیریت رستوران

مدیریت رستوران کار آسانی نیست و مدیر باید مهارت و توانایی لازم برای این کار را داشته باشد. روش های مدیریت یک رستوران می‌تواند متفاوت باشد و اگر به صورت بهینه انجام گیرد، منجر به رضایت مشتریان از رستوران خواهد شد.

تبلیغات و بازاریابی رستوران

تبلیغات رستوران یکی از بهترین روش ها برای افزایش فروش رستوران و جذب مشتریان جدید است. مدیریت میتواند با انجام انواع تبلیغات متنوعی مانند: تبلیغات شهری، تبلیغات در فضای مجازی، طراحی سایت و استفاده از طرح های گرافیکی جذاب نام رستوران را ماندگار کند.

افزایش درآمد با فروش آنلاین غذا

بسیاری از مشتریان به دلیل مشغله های کاری، دوری راه و یا نداشتن فرصت کافی برای رفتن به رستوران، ترجیح میدهند سفارش خود را بصورت آنلاین ثبت کنند. مدیریت رستوران میتواند  با ثبت رستوران در این پلتفرم ها به جذب مشتریان از راه دور کمک کند. اسنپ فود به عنوان اولین و بزرگترین پلتفرم جامع سفارش آنلاین غذا، به طور قابل توجهی به افزایش مشتری و فروش کمک می‌کند.

ثبت نام در اسنپ فود
مدیریت رستوران

آپدیت منوی رستوران

خلاقیت و نوآوری، تاثیر فراوانی در افزایش فروش رستوران و جلب رضایت مشتری دارد. اگر منوی رستوران به اندازه کافی تنوع نداشته باشد، احتمال دارد افراد نتوانند غذای مورد علاقه خود را انتخاب کنند. تغییر فصلی منو با توجه به حال و هوای هر فصل و افزودن غذا در مناسبت های خاص از جمله موارد خلاقیت در منوی رستوران میباشد. علاوه بر این، منوی متنوع برای جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان قدیمی بسیار حائز اهمیت است.

مطلب مرتبط: تاثیر سرعت سرویس دهی در افزایش فروش رستوان

یک محیط کاری مثبت و جذاب ایجاد کنید

وقتی نوبت به ایجاد یک محیط کاری مثبت و جذاب می رسد، گنجاندن سرگرمی در روال روزانه می‌تواند یک راهکار عالی برای تقویت روحیه، افزایش بهره وری و ایجاد حس رفاقت در بین کارکنان باشد.

تا زمانی که غذای مناسب به مشتریان تحویل داده شود، احساس می شود همه چیز درست پیش می رود. اما شما یک عنصر کلیدی را در رستوران خود از دست خواهید داد، یعنی کارمندان شاد!!
کارکنان رستوران شما چهره کسب و کار شما بوده و مستقیماً مسئول تجربه مشتری هستند. اطمینان حاصل کنید که بر ایجاد محیط مثبتی متمرکز شده‌اید.

مراقب رضایت مشتری باشید!

مدیریت انتظارات مشتری در هر کسب و کاری دشوار است، اما یک رستوران در صدر این لیست قرار دارد. شما با همه چیز دست و پنجه نرم می‌کنید، از جمله مسائل مربوط به رژیم غذایی، مشتریان عصبانی، رزروهای لحظه آخری، و افرادی که پنج دقیقه قبل از بستن رستوران یا فست فود برای غذا خوردن حاضر می شوند!

غذا فقط غذا نیست؛ طبق گزارش انجمن بین المللی رستوران‌ها، 56 درصد از افراد بزرگسال ترجیح می‌دهند برای یک تجربه لذت بخش پول خرج کنند تا اینکه صرفاً برای خوردن غذا و سیر شدن به رستوران بروند.
ممکن است فکر کنید که صرفاً آماده سازی و تحویل غذا را مدیریت می‌کنید، اما تجربه مشتری را نیز مدیریت می‌کنید.

سخن پایانی

مدیریت رستوران کار سخت و پر چالشی است اما با رعایت اصول رستوران داری میتوانید این کار را لذت بخش کرده و شاهد افزایش فروش و جذب مشتریان جدید باشید.

برچسب ها: مدیریت کافه رستورانفنون رستوران داریمدیریت رستورانآموزش مدیریت رستوران
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت