جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگتازه ها و اطلاع رسانی هااطلاعیه‌های اسنپ فودبهینه‌سازی منو و جلوگیری از دور ریز مواد غذایی

بهینه‌سازی منو و جلوگیری از دور ریز مواد غذایی

30 مهر 1402
ارسال شده توسط رضا محمدی
تازه ها و اطلاع رسانی ها ، اطلاعیه‌های اسنپ فود
768 بازدید

بهینه سازی منو و میزان حجم غذای ارائه شده به مشتری، از جمله نکات مهمی است که در جلوگیری از هدر رفتن و اسراف مواد غذایی تاثیر بسزایی دارد.
در این مقاله به این موضوع بیشتر میپردازیم و مزایای آن را کامل بررسی خواهیم کرد.

کنترل سایز غذای سفارش داده شده

آیتم‌های کوچکتر به مشتریان اجازه می‌دهد که حجم غذا را بر اساس نیاز و تمایل خود انتخاب کنند. همچنین افرادی که رژیم غذایی خاصی دارند یا به دنبال کاهش وزن هستند، می‌توانند آیتم‌های کوچکتری را انتخاب کنند.

قیمت مناسب‌تر

مشتریان با این ویژگی می‌توانند از غذاهای مختلفی با قیمت مناسب‌تری استفاده کنند. برخی مشتریان ممکن است نتوانند یک غذای بزرگ را مصرف کنند، اما با انتخاب حجم کوچکتری از غذا، می‌توانند از میزان غذایی که برایشان مناسب است، با قیمت به صرفه تری استفاده کنند.

انتخاب‌های گسترده‌تر

شما با ارائه بخش‌های کوچکتر غذایی در منو به مشتریان اجازه می‌دهید تا چندین غذای مختلف را سفارش داده و لذت ببرند، به جای اینکه محدود به یک غذا بزرگ باشند. این امر به مشتریان امکان می‌دهد تا بهتر با نیازهای خود هماهنگ شوند و تجربه خوشایندتری داشته باشند.

جمع بندی

در آخر به یاد داشته باشید که بخش‌های کوچکتر غذایی در منو می‌توانند هدر رفتن مواد غذایی را کاهش دهند.
زمانی که حجم غذاها بیش از اندازه بزرگ باشند، احتمال بیشتری برای هدر رفتن آنها وجود دارد. با ارائه بخش‌های کوچکتر غذایی، مشتریان می‌توانند دقیقاً مقداری را سفارش دهند که توانایی مصرف آن را دارند، و به این ترتیب هدر رفتن و اسراف غذا کاهش می‌یابد

در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

1 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • محمد عرفانیان گفت:
    20 آبان 1402 در 3:36 ب.ظ

    خوب بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت