با فوت و فن های راه اندازی فستفود آشنا شوید!
راهاندازی فستفود برای افرادی که به دنبال کسبوکاری با حاشیه سود بالا و هزینههای کمتر هستند، میتواند انتخاب خوبی باشد. رستورانهای فست فود به دلیل داشتن سرعت بالا در ارائه غذا و مقرون به صرفه بودن مورد توجه قرار میگیرد. در این مقاله سعی داریم نکاتی در مورد فوت و فن های راه اندازی فستفود بیان کنیم.
نوشتن طرح کسبوکار
اولین قدم برای افتتاح کسبوکار مواد غذایی، نوشتن یک طرح جامع است که به عنوان یک طرح اولیه عمل می کند. طرح کسبوکار خود را بر اساس نوع رستوران فستفودی که می خواهید باز کنید، تنظیم کنید.
انتخاب بهترین مکان برای افتتاح فستفود
کسبوکارهای فستفود به اندازه هر رستورانی به مکان متکی هستند. برای انتخاب بهترین مکان، هنگام ترسیم استراتژی مکان فست فود، عوامل زیر را در نظر بگیرید:
دسترسی و دید: آیا مکان شما برای عابران پیاده و رانندگان آسان است؟ آیا آنها میتوانند سریع به آن برسند و آیا جایی برای پارک ماشین خود دارند؟
آیا در یک نقطه توریستی محبوب واقع شده است؟
رقابت: چند رستوران فستفود دیگر در این منطقه وجود دارد؟ آیا رستوران شما توسط بسیاری از رستوران های مشابه دیگر غرق خواهد شد یا شما متمایز خواهید شد؟
دریافت تمامی مجوزهای لازم برای افتتاح فستفود
برای افتتاح یک کسبوکار موفق فستفود، باید مطمئن شوید که قوانین و مقررات را رعایت میکنید. برخی از مجوزهای لازم برای افتتاح فستفود عبارتند از: جواز کسب، مجوز بهداشت، مجوز موسیقی و … . علاوه بر این بیمه برای همهی مشاغل لازم است و راه اندازی فستفود نیز از این قضیه مستثنی نیست. پس در اولین فرصت برای بیمهی شغلی مناسب خود اقدام نمایید.
طراحی منوی مناسب برای فستفود
یکی از مواردی که در هنگام راه اندازی فستفود باید به آن توجه شود ارائه منو میباشد. برای انتخاب منوی مناسب باید ابتدا بازار هدف مدنظرتان را شناسایی کنید. آیا در محلهای شروع به کار میکنید که به دانشگاه یا مدرسه یا محل کار خاصی نزدیک است؟ آیا در نزدیکی پارک یا یک مرکز خرید شروع به کار میکنید؟ ساکنین محل مورد نظر شما از نظر طبقه ی اجتماعی و وضعیت مالی در چه حدی هستند؟ منوی خود را با بودجه و سلایق بازار هدف بالقوهی خود تطبیق دهید تا شانس موفقیتتان افزایش یابد.
استخدام پرسنل
پرسنل آشپزخانه و آشپزهایی را استخدام کنید که تخصص و تجربه کافی برای انجام این کار را داشته باشند علاوه بر این میتوانید به صورت روتین دوره های آموزشی برای پرسنل برگزار کنید.
طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی
برای فستفود خود یک طراحی خاص در نظر بگیرید. شما باید به طراحی داخلی، دکوراسیون، تمیزی، نورپردازی، رنگبندی فضا و میز و صندلی ها توجه ویژه ای داشته باشید چرا که دکوراسیون باعث جذب هرچه بیشتر مشتریان خواهد بود.
جمعبندی
راه اندازی فست فود نیازمند برنامه ریزی و اجرای دقیق تمامی مراحل میباشد و با رعایت برخی نکات میتوانید کسبوکار خود را گسترش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید