راهاندازی رستوران و بررسی سبکهای مختلف آن
اگر قصد دارید رستوران یا فست فود خود را افتتاح کنید، یک سوال مهم وجود دارد که از همان ابتدا باید از خود بپرسید “چه نوع رستورانی؟” تعیین نوع رستورانی که میخواهید راه اندازی کنید، به مفهوم، برند و استراتژی کلی کسبوکار شما کمک میکند. ما انواع مختلف رستورانها را شرح میدهیم تا بتوانید تصمیم بگیرید کدام نوع با اهداف تجاری شما مطابقت دارد.
رستوران های فست فود (QSR)
رستورانهای فست فود، رستورانهای اصلی با خدمات سریع هستند. در صنعت، آنها اغلب فقط به عنوان QSR شناخته می شوند. یک عامل تعیین کننده در کسب و کارهای فست فود این است که منو را می توان خیلی سریع آماده کرد و معمولاً فقط چند دقیقه طول می کشد. بسیاری از مواد از قبل پخته یا منجمد هستند و فقط باید دوباره گرم شوند. سفارشات به صورت بسته بندی شده در بسته بندی مواد غذایی یکبار مصرف و جعبه های بیرون آماده.. می شوند. به این سبک از غذاهای تولید انبوه «فست فود» می گویند.
رستوران غذاهای دریایی
رستوران غذاهای دریایی رستورانی است که در غذاهای دریایی مانند انواع ماهی، میگو و صدف تخصص دارد. تمرکز این مجموعه ها تهیه غذاهای دریایی با مواد اولیه تازه میباشد(بر خلاف محصولات منجمد). رستورانهای غذاهای دریایی ممکن است دکوری با مضمون دریایی، با تزییناتی مانند تور ماهی، تصاویر دریایی و شناورها داشته باشند. راه اندازی رستوران دریایی می تواند به توسعه صنعت گردشگری در نواحی ساحلی و دریایی کمک کند.
رستوران چینی
قبل از اینکه به راه اندازی یک رستوران چینی فکر کنید، باید درک کاملی از مدل کسب و کار آن (نحوه ایجاد سود) و نحوه عملکرد روزانه آن کسب و کار داشته باشید. راه اندازی رستوران چینی می تواند به صورت اختصاصی به طبخ غذاهای آسیایی چینی اختصاص یابد، در حال حاضر علاوه بر ایرانی هایی که به غذاهای آسیایی علاقه دارند مردمانی از آسیا و به ویژه از چین در ایران و به ویژه تهران کار و زندگی می کنند که راه اندازی فست فود و رستوران چینی می تواند در محل تجمع آنها برای شما درآمد خوبی داشته باشد.در کنار غذاهای کره ای و ژاپنی، غذاهای چینی از آسیای جنوب شرقی طرفداران زیادی دارند.
هنگام راه اندازی فست فود و رستوران چینی در ایران باید به ذائقه و طبع غذایی مردم هم توجه کنید و غذاهایی از چین را انتخاب کنید که مردم ایران بتوانند از خوردن آن ها لذت ببرند.
رستوران ایتالیایی
راه اندازی رستوران ایتالیایی ممکن است در برنامه بسیاری از افرادی باشد که قصد راه اندازی رستوران را دارند اما قبل از هر اقدامی باید با سبک رستوران ایتالیایی آشنا شوید و در عین حال شما باید توانایی لازم برای مدیریت رستوران و انتخاب نیروهای ماهر به خصوص در زمینه آشپزی ایتالیایی را داشته باشید. غذاهای ارائه شده در رستوران ایتالیایی باید با سبک ایتالیایی پخته و سرو شود که شاخصترین و محبوبترین غذا پیتزا میباشد. که تهیه و طبخ پیتزا در ایتالیا با آنچه در ایران پخته و سرو میشود متفاوت است.
رستوران عربی
راه اندازی رستوران عربی یک ایده خلاقانه به شمار می رود و به دلیل نزدیک بودن سبک غذاهای عربی به غذاهای ایرانی و استفاده از ادویه های خوش عطر مورد استقبال قرار گرفته است. کشورهای عربی دارای طیف گسترده ای از غذاها، ادویه جات، نان ها، خوراکی ها و شیرینی های بسیار لذیذ بوده و راه اندازی رستوران عربی در ایران یک ایده آینده دار به شمار می آید.
رستوران سنتی
رستوران و سفرهخانههای سنتی از روزگاران قدیم تا الان یکی از مکان های دوست داشتنی است که مردم ما زمان زیادی را در این مکانها سپری می کنند. سفره خانه ها همان رستوران های سنتی هستند که معماری و طراحی داخلی آنها کاملا سنتی است. تخت و گلیم و پشتی، سماور و قلیان، حوض و جوی آب و درخت و دیگر موارد مورد استفاده در طراحی های سنتی از جمله مشخصه های رستوران سنتی و سفره خانه می باشداین دسته از رستوران ها غذاهای محبوب مانند چلوکباب، جوجه کباب، ماهیچه و … را سرو میکنند و معمولا تغییر چندانی در منو غذایی ندارند و در تمامی فصول غذاهای مشخصی سرو میکنند و میتوانند برای برگزاری مراسم ها و جشن ها انتخاب خوبی باشند.
رستوران گیاهی
رستوران گیاهی به رستوران هایی گفته می شود که در منوی غذایی آن ها گوشت وجود ندارد و فقط غذاهای مخصوص گیاهخواران (Vegetarians) در آنها تهیه و سرو میشود.
جمع بندی
رستوران های امروزی به سبکهای معرفی شده محدود نیستند و هر روزه ایدههای جدید افراد، منجر به تغییر ویژگیهای آنها خواهد شد. آنچه که اهمیت دارد، شناخت دقیق بازار مشتریان شما و بهترین روش ارائه خدمات به آنهاست. زیرا مطابقت سبک رستوران با نیاز مشتریان و پاسخگویی اصولی به آنها منجر به جلب مشتریان بیشتر و افزایش درآمدزایی شما میشود.
دیدگاهتان را بنویسید