جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارنکات طلایی در راه‌اندازی سوخاری کیلویی

نکات طلایی در راه‌اندازی سوخاری کیلویی

19 اسفند 1402
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار
877 بازدید

سوخاری کیلویی به تازگی در بازار غذاهای فست فودی مورد استقبال قرار گرفته و میتواند یکی از سود آورترین مدل های راه اندازی فست فود باشد. برای اینکه بخواهیم از این بازار پر مشتری سودی بدست بیاوریم باید مراحلی را طی کنیم که ما در این مقاله به برخی از این مراحل اشاره میکنیم.

مکان مناسب برای راه اندازی سوخاری کیلویی

اولین نکته مهم برای راه اندازی سوخاری کیلویی انتخاب مکان مناسب میباشد. مکان انتخابی باید دارای فضای کافی و دسترسی به آب و برق را داشته باشد. علاوه بر این برای انتخاب مکان مناسب باید بازار هدف خود را شناسایی کنید و بر اساس آن موقیت مغازه خود را انتخاب کنید.

مواد اولیه با کیفیت

انتخاب مواد اولیه با کیفیت یکی از مراحل مهم راه اندازی سوخاری کیلویی میباشد. شما باید مواد اولیه را از تامین کنندگان معتبر  تهیه کنید علاوه بر این در شروع کار میتوانید محصولاتی مانند خیارشور یا سس مخصوص را خودتان تهیه کنید که این مسئله باعث میشود در هزینه هایتان صرفه جویی کنید و در نتیجه سود مطلوبی را بدست بیاورید.

منوی سوخاری کیلویی

شما میتوانید با توجه به مکان راه اندازی سوخاری کیلویی انواع غذاهای سوخاری را در منوی رستوران خود بگنجانید. اصلی ترین غذاهای موجود در منوی فست فود سوخاری شامل: فیله سوخاری یا فیله استریپس، مرغ تکه ای سوخاری، بال و کتف سوخاری، قارچ سوخاری، سیب زمینی سرخ کرده و یا سوخاری، کوکتل سوخاری و … است که شما میتوانید با رویکرد خلاقانه تری نیز برای طراحی منوی رستورانتان عمل کنید. به عنوان مثال اگر دسترسی به ماهی تازه دارید می توانید ماهی سوخاری نیز به منو اضافه کنیداز ارائه سبزیجات سوخاری به عنوان مثال بادمجان یا کدوی سوخاری نیز می توانید برای جذابیت بیشتر منوی رستورانتان استفاده کنید.

تجهیزات مورد نیاز سوخاری کیلویی

برای راه اندازی سوخاری کیلویی به تجهیزات خاصی نیاز دارید که با توجه به منوی غذایی این تجهیزات متفاوت است. برخی از تجهیزات لازم برای این کار عبارتند از: سرخ کن، مرینیتور، هود، میزکار، یخچال و … که برای شروع میتوانید از تجهیزات کارکرده که نیاز به تعمیر ندارند استفاده کنید که در کاهش هزینه ها به شما کمک میکند.

بازاریابی و تبلیغات

برای موفقیت در کسب و کار سوخاری کیلویی، باید استراتژی بازاریابی مناسبی داشته باشید. از روش‌های تبلیغاتی مختلف مانند تبلیغات تلویزیونی، آنلاین و اجتماعی استفاده کنید. همچنین، می‌توانید از تخفیف‌ها و پیشنهادهای ویژه برای جذب مشتریان استفاده کنید.

ارائه خدمات به مشتریان برتر

شما میتوانید با ارائه تخفیف ویژه مشتریان خود را به مشتریان ثابت تبدیل کنید که با این کار مشتریان عادی از مشتریان برتر متمایز خواهند شد.

هزینه راه اندازی سوخاری کیلویی

پیش از راه اندازی هر شغلی باید در ابتدا میزان سرمایه لازم را برآورد کنید تا بتوانید برنامه ریزی های لازم برای رسیدن به سود دهی بالا را انجام دهید.  بهترین راه برای کاهش هزینه ها و راه اندازی یک سوخاری کیلویی پربازده این است که آشپزخانه خود را به درستی طراحی کنید و تنها تجهیزات مورد نیاز را خریداری کنید.

جمع بندی

راه اندازی سوخاری کیلویی می‌تواند یک فرصت بسیار سودآور باشد. در این مقاله، ما به بررسی مراحل راه اندازی یک سوخاری کیلویی پرداختیم با رعایت این مراحل و اصول، شما می‌توانید کسب و کار موفقی در این زمینه داشته باشید. 

برچسب ها: افزایش فروش فست فودراه اندازی فست فودراه اندازی سوخاری کیلوییفروش سوخاری کیلویی
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت