جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

بلاگ

آکادمی همکاران اسنپ فودبلاگراهنمای همکاریمدیریت کسب و کارنکات طلایی مسیر راه‌اندازی کافه

نکات طلایی مسیر راه‌اندازی کافه

29 مرداد 1403
ارسال شده توسط رضا محمدی
راهنمای همکاری ، مدیریت کسب و کار ، رستوران و کافه
217 بازدید

برای کسانی که آرزوی افتتاح یک کافه موفق را دارند، مسیر رسیدن به اهداف ممکن است کمی پیچیده به نظر برسد اما دستیبابی با داشتن یک دید درست می تواند به آسانی میسر شود. در این مقاله ما نکاتی را گردآوری کرده ایم که به شما کمک می کند تا با مراحل راه اندازی کافه موفق آشنا شوید.

برای راه اندازی کافه برنامه ریزی کنید

افتتاح یک کافه به سرمایه گذاری زیادی نیاز دارد بنابراین می توان گفت قدم اول شناسایی نیازمندی های تاسیس کافه است. برای اینکه درک درستی از فرآیند راه اندازی کافه داشته باشید از مشاوران راه اندازی کافه کمک بگیرید و از همین حالا به ایده های جذب مشتری فکر کنید. از کافه های موفق بازدید کنید و درباره مخاطبان بیشتر بدانید و از فوت و فن های راه اندازی کافه مطلع شوید.

در انتخاب محل تاسیس کافه دقت کنید

میزان تردد افراد و ماشین ها در خیابان یا کوچه ای که قرار است کافه تاسیس کنید نکته کلیدی و بسیار مهم است. تاسیس کافه در جایی که در معرض دید نیست هزینه های تبلیغاتی زیادی را به شما تحمیل می کند. کافه شما قرار است در آینده رشد کند بنابراین نادیده گرفتن هر کدام از این موارد می تواند مشکل ساز شود.

منو را با تمرکز بر جذب مشتری طراحی کنید

منوی کافه در موفقیت آن نقش مهمی دارد. مشتری ها دوست دارند با یک منوی متنوع مواجه شوند تا بتوانند بر اساس سلیقه سفارش ثبت کنند. البته به این نکته توجه کنید منظور از تنوع گستردگی منو بدون برنامه نیست بلکه هدف ایجاد تنوع به صورت مقرون به صرفه است.

مواد مصرفی را از تامین کنندگان معتبر تهیه کنید

شما نیاز دارید بهترین مواد غذایی را تهیه کنید تا بتوانید خدمات با کیفیتی ارایه دهید بنابراین داشتن تامین کنندگان معروف و معتبر شما را از نتیجه کار آسوده می کند.

بازاریابی درست و ارتباط آن با جذب مشتری

یک ماه قبل از افتتاح کافه، شما فرصت دارید تبلیغات کافه را شروع کنید. اگر در برنامه ریزی ابتدایی جایی برای تبلیغات دیده باشید در این مرحله کار برای شما ساده است. بسترهای تبلیغاتی را شناسایی کنید و صفحه مخصوص خود را در رسانه های اجتماعی داشته باشید و کمپین های تبلیغاتی را شروع کنید.

پرسنل خوب جذب و آموزش دهید

از کیفیت کار پرسنل خود مطمئن شوید آن ها پل ارتباطی شما و مشتریانتان هستند و می توانند در افزایش فروش کافه موثر باشند. به نحوه برخورد و پوشش آن ها توجه کنید و به صورت دوره ای آموزش های لازم را ارایه دهید.

به کافه خود شخصیت بدهید

مشخص کنید قرار است کافه شما مدرن باشد یا از یک سبک مینیمال پیروی کند، قرار است یک فضا برای قرارهای دوستانه باشد یا محیطی خانوادگی باشد. زمانی که سبک کافه شما مشخص می شد می توانید بر اساس آن دکوراسیون را شروع کنید.

به طراحی و دکوراسیون کافه توجه کنید

جلوه ای کافه شما در جذب مشتری و ایجاد یک حس خوب نقش مهمی دارد. بنابراین این کار را با دقت انجام دهید. با توجه به سبک کافه از نورپردازی مرتبط استفاده کنید. میز و صندلی ها را در فاصله درستی از هم بچینید که هم فضای مناسبی داشته باشد و هم حریم مشتریان حفظ شود. از تابلو ها و اکسسوری های غافل نشوید و همیشه سعی کنید یک موزیک ملایم داشته باشید.

برای فروش آنلاین برنامه ریزی کنید

به مشتریانی فکر کنید که تصمیم دارند از منوی شما به صورت آنلاین خریداری کنند. برای این کار لازم است در پلتفرم های فروش آنلاین حضور داشته باشید تا بتوانید به این افراد سرویس دهی داشته باشید. همچنین این فضا می تواند کافه شما را در معرض دید هزاران مشتری جدید قرار دهد پس بدون اینکه هزینه تبلیغات کنید می توانید مشتریان جدید جذب کنید و فروش خوبی داشته باشید.

برچسب ها: راه اندازی کافه رستورانراه اندازی کافه
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017
در آپارات
ما را دنبال کنید!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
ثبت نام در اسنپ فود
درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت