جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود
 
جلسات آموزشی اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
ثبت نام در اسنپ فود
  • info@snappfood.ir
  • تماس با ما
  • درباره ما
آکادمی همکاران اسنپ فود
  • صفحه اصلی
  • راهنمای فعالیت
  • آموزش نرم‌افزارها
    • دخل
  • تازه ها و اطلاع رسانی ها
    • اطلاعیه‌های اسنپ‌فود
    • تقویم جلسات آموزشی اسنپ‌فود
    • مجله اسنپ‌فود
    • داستان موفقیت همکاران ما
  • راهنمای همکاری
    • مدیریت کسب و کار
      • رستوران و کافه
      • سایر کسب و کارها
    • استفاده بهتر از اسنپ‌فود
    • مسائل مالی و قراردادها
    • پشتیبانی آنلاین
  • افزایش فروش و بازدید
    • سرویس ساپلای
    • تبلیغ در جایگاه اول
    • تبلیغات کلیکی
    • جایزه خرید بعدی
    • تخفیف، کوپن و کمپین ها
    • تبلیغات پیامکی
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • ثبت نام در اسنپ فود

قدم چهارم | آموزش بهبود سرویس‌دهی

آکادمی همکاران اسنپ فودقدم چهارم | آموزش بهبود سرویس‌دهی
نکاتی درباره بهبود سرویس‌دهی در اسنپ‌فود

نکاتی درباره بهبود سرویس‌دهی در اسنپ‌فود

چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟

چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟

راهکارهای جلوگیری از تاخیر در تایید سفارش

راهکارهای جلوگیری از تاخیر در تایید سفارش

راهکارهای جلوگیری از تاخیر در آماده‌سازی سفارش

راهکارهای جلوگیری از تاخیر در آماده‌سازی سفارش

راهکارهای جلوگیری از تأخیر در ارسال سفارش‌ها

راهکارهای جلوگیری از تأخیر در ارسال سفارش‌ها

راهکارهای جلوگیری از مغایرت در سفارش

راهکارهای جلوگیری از مغایرت در سفارش

طرح پاداش و هزینه عملکردی مجموعه‌ها در اسنپ‌فود

طرح پاداش و هزینه عملکردی مجموعه‌ها در اسنپ‌فود

امتیاز مشتریان یا rate چگونه محاسبه می‌شود؟

امتیاز مشتریان یا rate چگونه محاسبه می‌شود؟

راهکارهای جلوگیری از لغو سفارش چیست؟

راهکارهای جلوگیری از لغو سفارش چیست؟

درباره اسنپ‌فود

سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است.

  • زعفرانیه، خیابان شهید مهندس کاوه پرزین بغدادی، خیابان شهید سرلشگر فلاحی، پلاک ۲، طبقه ۳
  • info@snappfood.ir
دسترسی سریع
  • پشتیبان آنلاین مجموعه‌ها
  • نرم افزار دخل – نسخه وب
  • نحوه ایجاد محصول برای تکمیل منوی اسنپ‌فود
  • در اسنپ‌فود استوری بگذارید تا بیشتر دیده شوید!
  • چگونه در بالای لیست رستوران‌ها قرار بگیرم؟
  • جذب مشتری بیشتر با استفاده از تخفیف و کوپن
دانلود اپلیکیشن اسنپ‌فود




تمامی حقوق برای آکادمی همکاران اسنپ فود محفوظ است.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت